Прикрашаючи власний будинок або дачу, не всі мають можливість використовувати живі рослини і квіти, які вимагають значного часу для догляду і регулярного поливу. Завдяки інноваційним технологіям можна замовити штучні квіти оптом, які пропонуються у величезному асортименті в інтернет-магазині ARTWOOD. Вигідний оптовий продаж дає можливість отримати суттєву фінансову економію та гарантовано придбати якісний товар. Оформляючи продукцію на суму понад п'ять тисяч гривень, кожен клієнт отримує гарантовану знижку на п'ять відсотків.

Гарантована якість

Оптовий інтернет-магазин самостійно розробляє різні дизайнерські варіанти штучних квітів, підбираючи якісні та довговічні матеріали, які дозволяють зберегти вироби у початковому презентабельному вигляді на більш довгий період часу. Продукція компанії відрізняється ексклюзивним дизайном, унікальністю та величезним асортиментом, а також гарантованою якістю, тому що всі етапи виробництва ретельно перевіряються та відповідають усім необхідним нормам та стандартам.

Універсальність квітів

Якісні та презентабельні штучні квіти відрізняються універсальністю та тривалим періодом експлуатації, незалежно від пори року та кліматичних умов. Такі квіти зберігають свою яскравість і гарний зовнішній вигляд, не вимагаючи поливу та будь-яких додаткових видів догляду. Завдяки сучасним матеріалам, такі квіти не викликають жодних алергічних реакцій, вони зберігають свій зовнішній вигляд, незалежно від дії сонця, вітру та вологи. Виробники пропонують широкий асортимент кольорів різних видів та відтінків, які максимально схожі на натуральні рослини.

Різноманітність матеріалів

Для виготовлення квітів із штучних матеріалів використовуються різні тканини, латекс, а також пластик. Найуніверсальнішими вважаються пластикові квіти, якими можна декорувати вуличну територію, оскільки вони не піддаються впливу вологи, снігу та дощу. Для декорування офісів, предметів одягу, а також для проведення різноманітних заходів рекомендується використовувати штучні квіти з тканини, які максимально наближені до живих квітів.

Оптимізуємо пошук

Для оптимізації пошуку та економії вашого часу, найкраще скористатися зручним, зрозумілим та доступним фільтром. Достатньо вибрати потрібний розділ та отримати докладний список доступних видів продукції. Залежно від ваших особистих потреб, можна вибрати букети штучних квітів, а також окремо ніжки, голівки, листя та гілки, дерева та збірні букети. Можна також підібрати та замовити різні види пакувального матеріалу.