Шафа медична

Одним з найважливіших предметів інтер'єру медичної лабораторії є шафа для зберігання реактивів. Будь-які медичні академії та інститути потребують добре захищену шафу для зберігання. Медичне обладнання чьогодні дуже різноманітне.

Шафа для зберігання реактивів - найнеобхідніша річ в лабораторії

А оскільки крім концентрованих кислот в лабораторії присутні горючі спирти, органічні розчинники та інші агресивні речовини, то потрібні універсальні меблі для їх безпечного розміщення.

За своєю суттю шафа для зберігання реактивів є високотехнологічним і сучасним обладнанням, яке відмінно підійде для роботи з небезпечними рідинами, такими як концентровані луги і кислоти.

Де б не була розташована лабораторія - в шкільному кабінеті хімії або медичному закладі - завжди знайдеться робота з лугами і кислотами. І при цьому безпека і здоров'я співробітників залежить від впливу небезпечних речовин. Медичні меблі значно зменшують такий несприятливий вплив.

Така шафа є одним з різновидів лабораторної хімічної витяжної шафи

Однак у порівнянні з дерев'яними або металевими лабораторними шафами, даний вид меблів виготовляється з хімічно інертних матеріалів, які стійкі до дії кислот і лугів. Як правило, використовують поліпропілен, епоксидні види смол і окремі види пластиків.

В кінцевому рахунку, кожна робоча поверхня кислостійкої шафи виконується з пластикових матеріалів, в тому числі і витяжна труба, яка ніяк не піддається впливу небезпечних речовин. Для уникнення різних аварійних ситуацій скло лабораторної шафи для зберігання кислот покривають спеціальною плівкою, що утворює подобу броні. Додатково, за бажанням замовника, шафа може бути обладнана замикаючими пристроями або замками, а також вентиляційною системою.

Велика кількість моделей лабораторних шаф для зберігання кислот визначає всі найпопулярніші тенденції в сфері раціонального використання простору лабораторії і гарантує найбільш безпечну роботу з різними вибуховими, легкозаймистими та летючими речовинами. Компресійний трикотаж, ортопедичне взуття, бандажно-корсетні, зігріваючі вироби, а також медичні меблі пропонує ТОВ "Норма-Трейд".

Використання новітнього сучасного обладнання надає лабораторним меблям найкращі характеристики якості і надійності. При наявності великого вибору всіляких робочих поверхонь, у вас є можливість придбати для своєї клініки чи лабораторії максимально довговічну і якісну мебель. Звичайно, при виборі потрібно враховувати такий параметр, як тип лабораторних робіт.