Отримати гроші в кредит пропонують багато фінансових установ. Однак не всі вони мають можливість надати своїм потенційним клієнтам вигідні умови кредитування. Фахівці Альфа - Банку розробили кілька найбільш затребуваних і популярних програм для різних категорій населення, як для приватних осіб, так і для малого і середнього бізнесу, а також для різних корпорацій і організацій.

Види кредитування і їх розмір

Кредитний позика може бути перерахований на банківську картку, виданий готівкою, а також можливий варіант інтернет - кредитування приватних осіб і інтернет - магазинах. Подібний варіант здійснюється через вибір покупки в кредит, онлайн - заявки на сайті і доставкою необхідної документації через кур'єрську службу банку. Фінальним етапом є доставка товару кур'єрською службою обраного партнера. Варто зазначити, що такі кредити можуть видаватися на суму від однієї тисячі до ста тисяч гривень і дозволені тільки в національній валюті. Період кредитування становить від трьох до тридцяти шести місяців і не передбачає початкового внеску.

Послуги банку для приватних осіб і підприємців

Альфа - Банк працює з клієнтами за різними напрямками і надає їм дебетові карти, депозити і різні види страхування, а також надає послуги з перекладу та платежах, здає в оренду індивідуальні осередки. Дуже зручно працювати з банком малому і середньому бізнесу. Підприємці можуть проводити онлайн - розрахунки з різними організаціями і державними службами, робити вклади і заробляти на цьому, а також укладати договори на обслуговування зарплатних проектів.

Корпорації та послуги банку

Без роботи з банківською системою не мислима робота великих корпорацій і підприємств. Через банки вони управляють коштами і основними активами, можуть отримати допомогу для фінансування бізнесу, а також розміщують отримані грошові кошти на депозитах. Для цього використовуються кілька видів вкладів: до запитання і строковий вклад.

  Детальніше про всі фінансові послуги «Альфа – Банку» можна дізнатися на його офіційному ресурсі alfabank.ua та отримати консультацію досвідченого фахівця, який допоможе визначитися з тим напрямком, який буде найоптимальнішим та вигіднішим.