Вантажні перевезення завжди мали неабиякий попит. Тому таким видом послуг займаються зараз багато різних підприємств та організацій. Замовити вантажні перевезення Львів, а також у Львівську область пропонує компанія «Марсель». Скориставшись її послугами можна безпечно доправити різноманітні вантажі не тільки по місту, а й зі Львова по всій Україні та в будь-який куток Європи.

Особливості роботи компанії

Якісні, швидкі та вчасні перевезення вдається забезпечити завдяки великому автопарку. В розпорядженні клієнтів кваліфіковані з багаторічним досвідом водії та автомобілі відомих світових марок – Volkswagen,Renault, Mercedes, MAN. Перевезення вантажів до 2 тон здійснюється вантажними бусами. Для зручності пропонуються різного формату бази: короткі, середні та довгі.

Перевезення вантажів, що досягають до 5 тон, пропонуються на спеціальних автомобілях, що мають гідро борт. Завантаження може бути бокове або заднє. При необхідності авто може бути обладнане гідро будкою чи мати тентове покриття та довжину кузова більше 6 метрів.

До всього цього додаються послуги досвідчених та досить відповідальних муверів. Вони допоможуть, якщо потрібно, швидко розібрати та зібрати меблі, демонтувати та змонтувати їх, вивезти будівельне сміття.

Професіоналам з багаторічним досвідом нескладно впоратись з перевезенням досить відповідальних вантажів, якими являються термінали, банкомати або сейфи. Не є проблемою предмети, що мають великі габарити, наприклад, рояль чи величезна шафа, диван, які ніяк розібрати неможливо.

Як зробити замовлення бригади?

Замовити послугу, чи отримати консультацію можна, скориставшись електронною поштою чи по телефону. Всі необхідні для цього дані розміщені на офіційному сайті компанії у відповідному розділі - «Контакти». В колонці «Ціни» детально розписано вартість кожної послуги. Прийом замовлень проводиться щодня, без вихідних в зазначений час. Виконуються замовлення цілодобово.

На тому ж таки сайті можна отримати більше інформації про саму компанію та дізнатися про увесь спектр її діяльності.