Виглядати стильно та ефектно, відчувати себе впевнено та комфортно - ці бажання притаманні дівчаткам віком від 2 до 102 років. Хочеться, щоб кожна річ гармонійно “вписалась” у гардероб. Особливо, якщо одягати її доводиться мало не щодня. Поговоримо про демісезонні куртки для дівчаток: яку обрати у цьому сезоні, щоб зручно, красиво та модно.

демісезонні курточки для дівчаток в KidButik

  1. Подовжені куртки на синтепоні залишаються популярними. Це той випадок, коли модна річ є ще й практичною. Куртки є легкими, теплими, не сковують рухів дитини та не потребують особливого догляду. Гарно виглядають з брюками та джинсами. До таких моделей варто підбирати масивне взуття класичного або спортивного стилю.

  2. Куртки-парки не втрачають актуальності. Ідеальний тандем для парок - джинси та масивне взуття. Поряд зі стандартними темно-зеленим та бордовим, у цьому сезоні модними є яскраві червоний, жовтий, блакитний. Оригінально виглядають весняні куртки мятного, лавандового та коралового відтінків. осінні курточки для дівчаток в KidButik

  3. Куртки-косухи не такі практичні, як моделі, про які йшла мова вище. Зате виглядають вони актуально та трендово. З косухою можна носити джинси, брюки, сукні та спідниці. Стильно виглядають комбінації з пишними спідничками із фатину.

  4. Модні плащики для дівчаток чудово комбінуються з джинсами, спідничками та спортивним взуттям. Обирайте колір, який до смаку дівчинці, обмежень у цьому сезоні немає.

  5. Елегантне пальто - оптимальний варіант для святкових образів та особливих подій. Віддавайте перевагу класичним моделям, не варто експериментувати у цьому випадку.

Як визначити розмір демісезонної куртки на дівчинку

Виробники зазвичай використовують стандартну розмірну сітку, у якій вік відповідає росту. Важливішим є ріст. Припустимо, у 2 рочки дівчинка має 83 см. Для віку 1,5-2 рочки бренди пропонують розмір 92. Такий одяг буде завеликим. А от для віку 1-1,5 роки розмір передбачено 86. Він і буде оптимальним у конкретному випадку, не зважаючи на те, що нашій гіпотетичній дівчинці уже є 2 рочки.

верхній одяг для дівчаток в KidButik

Купуєте в інтернет-магазині? Не соромтесь уточнити в продавця заміри конкретної моделі, особливо якщо купуєте вперше речі обраного бренда.

Комфорт - це важливо

Міжсезоння - це та пора, коли часто трапляється мокра погода. Важливо, щоб верхній одяг для дівчаток був сухий та теплий. Зверніть увагу на матеріал верхнього шару. Бажано, щоб він мав водовідштовхувальні властивості. Натуральні тканини теж можуть їх мати, якщо оброблені спеціальним полімером. Врахуйте, що від зливи водовідштовхувальна тканина не врятує. Вона надає захист від легкого короткого дощу та снігу. Бувають ще повністю водонепроникні тканини, однак вони не “дихають” і не підходять для тривалого носіння.

Де придбати демісезонні куртки для дівчаток в Україні?

В інтернет-магазині КідБутік чудовий вибір весняних та осінніх курток для дівчаток. Відкривайте каталог, сідайте поруч з донечкою та вирушайте на захопливий шопінг. Дозвольте дівчинці приймати активну участь, обговорюйте деталі, кольори та фасони. Це запорука формування власного, неповторно стилю. І, як результат, хорошого настрою.