список

Сьогодні пропонується багато різних розваг та веселих заходів, але тільки стрибок з парашутом здатний викликати такий рівень збудження, який не підвладний жодному іншому виду діяльності. Сертифікат в якості подарунку на такий захід – це досвід, який доведе комусь із ваших близьких, що подарунки, особливо для стрибкового польоту, задовольняють жадібне до емоцій серце. Виберіть стрибок з парашутом і подаруйте комусь гектолітри адреналіну! Зробіть ставку на емоції і переконайтеся, що доступні ціни гарантують хороші відчуття. Якщо вас цікавлять саме сертифікати рівне пропонує широкий їх вибір.

Стрибки з парашутом у тандемі – це найбезпечніший, перевірений і приємний вид діяльності серед доступних екстремальних вражень. Одержувач презенту буде прикріплений до досвідченого фахівця, який проведе всі процедури, пов’язані зі стрибком, польотом і приземленням.

Чому це чудовий подарунок?

Дивовижні переживання, які переживе стрибун, почнуться в серці. Воно буде прискорено ефективніше, ніж від будь-якої іншої діяльності! Крім того, лише підйом на висоту 4000 метрів приносить неповторні відчуття. А казковим пейзажем можна милуватися як з борту літака, так і під час приблизно 60-секундного вільного падіння. Якщо ви хочете подарувати комусь стрибок з парашутом рівне пропонує звернутися за посиланням на спеціалізований інтернет-ресурс.

Інформація про інструкторів

Люди, які здійснюють стрибок, — це команда досвідчених фахівців, що володіють великими знаннями в галузі авіації, фізики, а також стандартами та інструкціями, встановленими спілками та установами, що контролюють діяльність компаній індустрії розваг.

Додаткова інформація:

  • послуга доступна в період травень-вересень;
  • мінімально дозволений зріст учасника: 120 см;
  • максимальна вага учасника: 100 кг;
  • скасування стрибка: мінімум за 24 години до виконання;
  • купон приймається під час бронювання.

Кому подарувати такий сертифікат?

Стрибок з парашутом - ідеальний подарунок як для жінки, так і для чоловіка - емоціям і чудовим розвагам немає меж! Таке рішення також стане ідеальною ідеєю, щоб відзначити свято або день, важливий для одержувача досвіду. Але якщо ви не знаєте, що подарувати на миколая, то взимку є багато інших розваг, окрім парашутного стрибка.

Що ви отримаєте від придбання сертифікату:

  • зустріч та настанови від інструктора;
  • коротку теоретичну підготовку;
  • пдготовку до стрибка (одягання правильного одягу - комбінезона, окулярів);
  • політ на літаку до потрібної висоти та місця стрибка;
  • стрибок з висоти 3000 - 4000 м.