Шукаєте новий позашляховик, здатний підняти ваше пригода на новий рівень? Якщо так, то Honda дилерський центр https://honda.ua/ з гордістю запропонувати дуже популярний 2021 Honda HR-V і 2021 Honda CR-V в різних комплектаціях.

Основні характеристики Honda HR-V 2021 року

Завдяки доступному в реальному часі повного приводу з Intelligent Control System ™, Honda HR-V 2021 року може передавати потужність на всі чотири колеса, допомагаючи йому безпечно подорожувати по пересіченій місцевості і навіть в саму негоду.

Що стосується інтер'єру, він оснащений сидінням Magic Seat® другого ряду з поділом 60/40, що дозволяє максимально збільшити вантажний простір для будь-якого типу пригод, які ви запланували. Маючи до 58,8 кубічних футів вантажного простору в службовому режимі, простір для предметів довжиною до 8 футів, коли передні і задні сидіння з боку пасажира складені в довгому режимі, і майже 4 фути вертикального вантажного простору в високому режимі. Honda HR-V 2021 дозволяє налаштовувати місця для зберігання і сидіння в вашому автомобілі практично так, як вам хочеться.

Основні характеристики Honda CR-V 2021 року

Як і Honda HR-V, Honda CR-V 2021 року пропонує доступну систему повного приводу ™ в реальному часі, яка точно розраховує, коли передавати крутний момент на задні колеса, щоб надати вам потужність для їзди по нерівних дорогах і погані погодні умови, а також додавання душевного спокою кожній поїздці по Україні.

Говорячи про погані погодні умови, цього року CR-V був доведений до межі, коли він був протестований в одних з найбільш суворих погодних умов. Honda гарантує, що CR-V буде працювати практично скрізь, де б ви не знаходилися, - від неймовірно високих температур до неймовірно суворого бездоріжжя.

«Кросовери», такі як CR-V і HR-V, продовжують рости на ринку, тому що ці автомобілі пропонують дуже багато користі, вартості і економії палива. Вони пропонують цінність сімейного седана без ванільної нудьги і пропонують практичність великого позашляховика без зайвих витрат.

Слоти HR-V прямо під CR-V за ціною і розмірами. HR-V почав своє життя на «субкомпактної» платформі Fit, тоді як CR-V виник на основі «компактного» Civic. Спадщина економічних автомобілів HR-V проявляється в шумі кабіни, тісноті передніх сидінь і різкому прискоренні. CR-V має більше потужності, вантажного простору, внутрішнього простору, додаткового обладнання та вартості. Однак тільки HR-V пропонує геніальну систему «Magic Seat» від Honda, яка складає сидіння в більшій кількості конфігурацій, що дозволяє HR-V перевершити свою вагу в вантажній битві зі своїм старшим братом.