Фасади drewpol з натурального дерева відмінно поєднуються з сучасною барною стійкою. Класика стала настільки гнучкою, що дозволяє грамотно комбінувати меблі, витяжки, техніку і дизайн інтер'єру, адаптуючи всі елементи під уклад життя сучасної людини.

Важлива перевага дерев'яних фасадів – екологічна безпека і чистота. Це особливо припаде до смаку людям, що страждають від алергії, шанувальникам екостилю, а також прихильникам здорового способу життя.

В епоху технічного прогресу важливо наповнити своє життя цілющою енергією. Ви зможете дихати на повні груди повітрям без токсичних випарів. Деревянні фасади у Львові не піддаються обробці агресивними хімічними речовинами.

Приємний аромат натуральної смоли буде наповнювати приміщення та запеспечувати цілющий вплив на стан здоров'я членів сім'ї. Відсутність алергічних реакцій і сприятливий мікроклімат – невже це не та гармонія, про котру ви мріяли?

Ціна меблів для кухні з дерева цілком виправдовує очікування, оскільки якісні предмети інтер'єру з природних матеріалів – ключ до хорошого самопочуття і відмінного настрою як сім'ї, так і гостей.

Натуральне дерево легко піддається обробці. Поверхні можуть мати будь-який колір або відтінок. Білі або світлі меблі, будь то кухня або їдальня, візуально розширить простір. Замовити темний гарнітур – відмінне рішення для приміщень із зайвим освітленням.

Кухні з фасадами з дерева – респектабельно і солідно

Кухня з точки зору фен-шуй – місце концентрації сприятливої енергії, спрямованої на досягнення гармонії, емоційного спокою, багатства і достатку. Гарний ремонт, якісний і приємний для ока текстиль (штори, фартух, рушники, накидки на меблі), практичні аксесуари і ергономічні меблі – бездоганний «ансамбль», який надає сприятливий вплив на наше життя і стан духу.

Переваги:

• Інтер'єр в класичному стилі має на увазі використання натуральних матеріалів. Деревина, мабуть, найбільш екологічно безпечна природна сировина, що заряджає житло особливою енергетикою;

• Меблі з масиву дерева (корпус/фасади) відрізняються високими естетичними властивостями. Ви можете замовити гарнітур, вироблений з безліччю варіантів фактур і забарвлень (світлі, темні, приглушені);

• Фасади з унікальним природним малюнком зачаровують і приковують погляд. Це дозволить максимально грамотно адаптувати кухонні меблі під ваш ремонт і стиль інтер'єру в цілому. Маленькі і ергономічні італійські моделі, місткі кутові кухні в англійському стилі можуть бути прикрашені фасадами з природного матеріалу.

Такі меблі, виготовлені на замовлення, виглядають респектабельно і розкішно. Навіть маленька кухня в класичному стилі виглядає солідно і дорого. Фасади з дерева – втілення довговічності, краси, практичності і надійності.

Як вибрати кухню у класичному стилі

Перш ніж купити кухню з дерев'яними фасадами, рекомендуємо проконсультуватися з нашим менеджером. Він зробить прорахунок відповідно до ваших побажань. Довіртеся професіоналам, адже виготовити дерев'яні фасади для кухні своїми руками – завдання складне, а ризик зіпсувати матеріал і не отримати бажаний результат дуже високий.