Лазерна епіляція - надійний спосіб в методах боротьби з небажаним волоссям на тілі. Процедура відбувається від впливу світлового сфокусованого променя визначеної частоти та кольору. Він точково проходить в верхні шари епідермісу. Завдяки тепловій дії на забарвлене меланіном волосся, лазер здатний руйнувати волосяний фолікул, що призводить до припинення росту.

Перед початком процедури шкіру обробляють спеціальним гелем. Створюють охолоджуючий ефект. Це дозволяє безболісно проводити сеанс. Для повного позбавлення необхідно пройти курс з кількох процедур на одній зоні. В середньому знадобиться від 6 до 10 сеансів. За один раз можна домогтися руйнування до 40 відсотків цибулин. Через кілька тижнів волосся зі знищеними фолікулами самостійно випадає та не росте повторно.

Факти про лазерну епіляцію

Лазер користується популярністю у всьому світі. До такого способу видалення волосся прибігають як чоловіки, так і жінки. Лазерна епіляція бікіні та ніг популярна серед представниць прекрасної статі. Гладкі ніжки приковують увагу. Дівчата відчувають себе максимально впевненими.

Сучасна лазерна епіляція:

  • Найкращий сучасний апарат з глибоким проникненням в шкіру - Deka Laser Motus AX з технологією Moveo. Здатний максимально обережно та з великою точністю видиаляти небажане волосся навіть світлого відтінку. Відноситься до александритового типу. Вважається максимально безпечним, безболісним і універсальним, підходить навіть для смаглявої та темнох шкіри.
  • Лазер здатний впливати лише на волосся в активній фазі росту. Кожні 3-6 тижнів фази оновлюються. Тому необхідно регулярно проводити сеанси до повного видалення.
  • Універсальність александритового лазера. Підходить як брюнеткам, так і блондинкам. Ефективно справляється з поставленим завданням.
  • Безпека впливу лазера. При дотриманні всіх рекомендацій фахівців безпека гарантована.
  • Тривалість повного позбавлення від небажаного волосся залежить від структури і типу волосся. В середньому курс розрахований до 10 сеансів. Комусь вистачає 4, а комусь 6.
  • Переваги перед альтернативними способами. Позбавлення від волосяних фолікул назавжди. Але при високому гормональному фоні, зумовленому генетично або унаслідок збою, волосся може починати рости знову.
  • Можливість проводити епіляцію в літню пору. Якісний апарат не впливає на пору року. Можна проводити видалення в будь-який сезон. Досить дотримуватися рекомендацій професіонала.
  • Позбавлення назавжди. Після курсу у деяких людей з'являються невеликі волоски. Вони не схожі за своєю структурою на попередні - більш тонкі та слабкі. Позбутиться від них можна на профілактичному сеансі раз на рік.
  • Лазерна епіляція - ефективний метод боротьби з рослинністю на тілі. За кілька процедур можна повністю позбутися від волосся.

Протипоказання до лазерної епіляції

Не рекомендується проводити сеанси людям з ендокринними проблемами, захворюваннями щитовидної залози. Нестабільний рівень гормонального фону може привести до неефективності лазера. Наявність пухлин, родимих плям у місці проведення процедури, великих родимок є протипоказанням. Для початку краще проконсультуватися з терапевтом.