термобелье

Дуже популярною є зараз термобілизна. Її вважають за краще носити не тільки діти, а й дорослі. Втім, це й не дивно, адже термобілизна володіє всіма необхідними характеристиками, які важливі під час холодної пори року. Особливо корисною є дитяча термобілизна з вовни мериноса, так як діти мають ще нетривке здоров'я і підхопити застуду в холодну пору року дуже легко, тим більше діти старше двох років дуже рухливі.

Вибираючи дитині термобілизну, не рекомендується вдаватися до економії. Білизна для новонароджених дітей повинна містити не менше п'ятдесяти відсотків натуральної вовни, хоча бажано, щоб ця цифра сягала ста. У такому випадку при температурі не нижче десяти градусів не буде потрібно додаткового утеплення, крім верхнього одягу. Її необхідно надягати на голе тіло дитини. Докладніше дійзнайтесь в цій статті, яка розвповідає про переваги такого одягу та допоможе визначитись із вірним рішенням під час вибору та придбанням. Ідеальна термобілизна з вовни мериноса має володіти рядом властивостей:

  • гігроскопічністью (для вбирання зайвої вологи);
  • еластичністю і пружністю;
  • не викликати алергічні реакції;
  • мати антибактеріальний захист.

Дитяча термобілизна з вовни мериноса має дві основні функції, важливі для здоров'я:

  • шерсть мериноса дозволяє підтримувати тепловий баланс в ідеальному стані;
  • даний елемент одягу не затримує вологу, що допомагає уникнути попрілостей і інших проблем з чутливою і ніжною шкірою дітей, зокрема новонароджених.

Термобілизна, виготовлена з вовни мериносів, підходить для активного проведення часу: при заняттях спортом, прогулянках. Якщо дитина буде довго перебувати в теплому приміщенні, її рекомендується знімати.

Якісна термобілизна виготовляється з 100%-ної вовни овець породи меринос або з додаванням бавовни. Такий матеріал дозволяє зберегти тепло і комфортну сухість дітей в будь-який час року, особливо взимку. На вибір є маса різноманітних кольорів і малюнків - на будь-який смак батьків і їх дітей. Подбайте про здоров'я своєї дитини та придбайте їй якісний одяг від надійного виробника.