Україна завжди славилась своїми курортами з лікувальними якостями. Особливою популярністю користувалися регіони, де були відкриті цілющі мінеральні води. Одним із таких чудових місць являється Трускавець, відпочинок у якому і досі має значний попит. Його славнозвісна водичка «Нафтуся» спроможна допомогти при лікуванні багатьох захворювань. На офіційному веб-ресурсі міста truskavetc.com є багато корисної та цікавої інформації про готелі, санаторії, інші бази, де можна не тільки відпочити, а й пройти профілактично-лікувальні процедури.

Де зупинитися?

Зупинитися у містечку може кожен, хто бажає провести дозвілля з користю для здоров’я. Свої двері гостинно відкривають для туристів упорядковані санаторії, комфортабельні готелі, затишні пансіонати, казкові приватні господарства. Скориставшись послугами компанії 4Relaxм, можна більш розгорнуто дізнатися про прекрасні апартаменти, де можна зручно влаштуватися.

Крім оздоровчих процедур, на відпочиваючих чекають різні цікаві розваги. Яскраві враження обов’язково гарантує дельфінарій «Оскар». Нікого не залишать байдужим вправні трюки дельфінів у супроводі відважних, досвідчених тренерів. До речі, ці шоу з морськими артистами дуже гарно впливають на психоемоційну систему людини. То ж їх рекомендується відвідувати тим, хто бажає звільнитися від кайданів робочого стресу та напруги.

Особливості міста

Кому до вподоби активний відпочинок пропонуються велосипедні прогулянки, теренкури, заняття йогою. По значній території курорту розміщено обладнані усім необхідним спортивні майданчики. Мають свої тенісні корти, футбольні та волейбольні поля й багато оздоровчих комплексів.

У самому серці курортного містечка розташована справжня пам’ятка садово-паркового мистецтва надзвичайний парк «Адамівка». Дивовижна атмосфера, що панує у кожному його куточку, чисте повітря, цілюща джерельна вода якнайкраще сприяють гарному настрою та чудовому самопочутті.

Трускавець подарує своїм гостям ще багато чого цікавого та надзвичайного. Головне – мати бажання потрапити сюди, а дивовижне місто не розчарує нікого.