У Львівській області виявлено тіло дівчини. Встановлено, що вона родом з Тернопільщини. Перебувала в розшуку з 2 серпня.

14 липня в поліцію звернувся житель Тернопільської області із заявою про зникнення своєї 24-річної дочки. Правоохоронці оголосили дівчину в розшук і передали її дані в усі відділи і відділення Національної поліції України.

На початку серпня працівники поліції Тернопільщини оперативним шляхом з'ясували, що дівчина могла приїхати на Львівщину, а саме в одне із сіл Яворівського району. Маючи цю інформацію, працівники Яворівського відділу поліції встановили, що 2 серпня розшукувана дійсно приїжджала в село, де зустрілася з 24-річним місцевим жителем.

Чоловік зізнався правоохоронцям, що він познайомився з дівчиною по телефону і запросив її приїхати до нього в гості. По приїзду він зустрів гостю, і пара пішла на прогулянку до озера поблизу села. Після інтимних відносин дівчина почала сміятися зі свого партнера. Тоді він задушив її, пішов додому за лопатою, повернувся на місце скоєння вбивства і закопав тіло.

На місці, зазначеному зловмисником, поліцейські виявили тіло задушеної дівчини. Зловмисник затриманий в порядку ст.208 КПК України, йому повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України.

Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років позбавлення волі. Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини вчинення злочину.


Во Львовской области обнаружено тело девушки. Установлено, что она родом с Тернопольщины. Находилась в розыске со 2 августа.

14 июля в полицию обратился житель Тернопольской области с заявлением об исчезновении своей 24-летней дочери. Правоохранители объявили девушку в розыск и передали ее данные во все отделы и отделения Национальной полиции Украины.

В начале августа работники полиции Тернопольщины оперативным путем выяснили, что девушка могла приехать во Львовскую область, а именно в одно из сел Яворивского района. Имея эту информацию, работники Яворивского отдела полиции установили, что 2 августа разыскиваемая действительно приезжала в село, где встретилась с 24-летним местным жителем.

Мужчина признался правоохранителям, что он познакомился с девушкой по телефону и пригласил ее приехать к нему в гости. По приезду он встретил гостью, и пара пошла на прогулку к озеру близ села. После интимных отношений девушка начала смеяться со своего партнера. Тогда он задушил ее, пошел домой за лопатой, вернулся на место совершения убийства и закопал тело.

На месте, указанном злоумышленником, полицейские обнаружили тело задушенной девушки. Злоумышленник задержан в порядке ст.208 УПК Украины, ему сообщено о подозрении в совершении преступления, предусмотренного ч.1 ст.115 (умышленное убийство) УК Украины.

Санкция статьи предусматривает наказание - лишение свободы на срок от семи до пятнадцати лет лишения свободы. Проводится досудебное расследовании, правоохранители устанавливают обстоятельства совершения преступления.