​З вересня буде збільшено кількість автобусів на міських маршрутах. Про це повідомили у прес-службі мерії.

"З 1 вересня прогнозовано збільшиться кількість пасажирів: поїдуть студенти, учні, всі уже вернуться з відпусток. Відповідно на всіх маршрутах кількість машин буде приведено до паспортної. Оскільки на літо було менше машин через меншу кількість пасажирів. Надалі будемо вивчати пасажиропотоки і відповідно реагувати.

Також під час наради ми порушили питання забезпечення вивезення пасажирів з периферійних міжміських автостанцій у напрямку центральної частини міста. В напрямку АС «Західна» у нас їздить комунальний 2А. Тут є великі автобуси. Наразі збільшуємо їх кількість на маршруті до 6 машин. Також у цьому напрямку їздять 14, 21, 28 маршрути в повному обсязі. З автостанції на вул. Петлюри в межах 100 м. пішої доступності є зупинка громадського транспорту, де курсують як автобуси, так і тролейбуси.

На початку вересня ми проведемо додатковий аналіз пасажиропотоку, проведемо зустрічі з директорами автостанцій та міжміськими перевізниками, щоб розуміти потребу у збільшенні кількості машин, які б мали вивозити пасажирів, які прибувають на ці автостанції, у напрямку центральної частини міста. За потреби будемо додавати по одній-дві машини", - повідомив Олег Партика, в.о. начальника управління транспорту ЛМР.


С сентября будет увеличено количество автобусов на городских маршрутах Львова. Об этом сообщили в пресс-службе мэрии.

"С 1 сентября прогнозируемо увеличится количество пассажиров: поедут студенты, школьники, все уже вернутся из отпусков. Соответственно на всех маршрутах количество машин увеличится, поскольку летом было меньше машин из-за меньшего количества пассажиров. В дальнейшем будем изучать пассажиропотоки и соответственно реагировать.

Также мы поставили вопрос обеспечения вывоза пассажиров с периферийных междугородных автостанций в направлении центральной части города. В направлении АС "Западная" у нас ездит коммунальный автобус 2А. Здесь есть большие автобусы. Сейчас увеличиваем их количество на маршруте до 6 машин. Также в этом направлении ездят 14, 21, 28 маршруты в полном объеме. С автостанции на ул. Петлюры в пределах 100 м пешей доступности остановка общественного транспорта, где курсируют как автобусы, так и троллейбусы", - сообщил Олег Партыка, и.о. начальника управления транспорта Львовского горсовета.