Мерія Жидачева Львівської області обурена неаснкціонірованним викиданням сміття на території міста.

Як повідомили в мерії, у ніч з 30 на 31 серпня невідомий перевізник викинув величезну купу сміття у непризначеному на це місці - на польовій дорозі, що знаходиться на межі м. Жидачева (поряд з вулицею Д. Галицького, у напрямку м. Ходорова). На несанкціоноване звалище одразу виїхали міський голова м. Жидачева Володимир Левко, заступник міського голови Ярослав Гаврильчук, секретар виконавчого комітету Ярослав Турченяк і начальник Міського виробничого управління комунального господарства Володимир Петрінець.

Як було виявлено по документації, що знаходилася серед відходів, сміття приїхало зі Львова. Самовільно перевізник викинув у зеленій зоні два повних сміттєвози, а це приблизно 20 тонн несортованих побутових відходів.

За цим фактом видано розпорядження міського голови м. Жидачева про створення робочої групи з розслідування несанкціонованого викиду сміття. Відповідні листи направлено до правоохоронних органів, у департаменти розвитку ЖКГ, екології і природних ресурсів Львівської ОДА, Державну екологічну інспекцію.


Мэрия Жидачева Львовской области возмущена неаснкционированным выбрасыванием мусора на территории города.

Как рассказали в мэрии, в ночь с 30 на 31 августа неизвестный перевозчик выбросил огромную кучу мусора в не предназначенном для этого месте - на полевой дороге, находится на грани г. Жидачева. На несанкционированную свалку сразу выехали мэр г.Жидачева Владимир Левко, заместитель городского головы Ярослав Гаврильчук, секретарь исполнительного комитета Ярослав Турченяк и начальник Городского производственного управления коммунального хозяйства Владимир Петринець.

Как было выявлено по документации, находившейся среди отходов, мусор приехал из Львова. Самовольно перевозчик выбросил в зеленой зоне два полных мусоровоза, а это примерно 20 тонн несортированных бытовых отходов.

Издано распоряжение городского головы Жидачева о создании рабочей группы по расследованию несанкционированного выброса мусора. Соответствующие письма направлены в правоохранительные органы, в департаменты развития ЖКХ, экологии и природных ресурсов Львовской ОГА, Государственной экологической инспекции.