суд, храм, ограбилЗа спробу пограбування храму на Львівщині чоловік може сісти за ґрати на 6 років. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

За процесуальним керівництвом Радехівської місцевої прокуратури, скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 30-річного мешканця Львівщини, який підозрювався у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.185 КК України (крадіжка).

25.12.2017, близько 20:00, зловмисник зламав навісний замок вхідних дверей церкви св. Покрови у с.Збоївська, проник усередину та намагався викрасти майно церковної громади, проте не зміг довести намір до завершення, оскільки його помітили прихожани хмару.

Досудовим розслідуванням встановлено, що затриманий обґрунтовано обвинувачується у скоєнні аналогічних злочинів на території не лише Львівської, а й Волинської областей. Чоловікові обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За вчинене йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.


За попытку ограбления храма на Львовщине мужчина может сесть за решетку на 6 лет. Об этом сообщает пресс-служба прокуратуры Львовской области.

По процессуальным руководством Радеховской местной прокуратуры, направлен в суд обвинительный акт в отношении 30-летнего жителя Львовщины, который подозревался в совершении уголовного преступления, предусмотренного ч.3 ст.185 УК Украины (кража).

25.12.2017, около 20:00, злоумышленник сломал навесной замок входной двери церкви св. Покровы в с.Збоивская, проник внутрь и пытался похитить имущество церковной общины, однако не смог доказать умысел до конца, так как его заметили прихожане.

Досудебным расследованием установлено, что задержанный обоснованно обвиняется в совершении аналогичных преступлений на территории не только Львовской, но и Волынской областей. Мужчине избрана мера пресечения в виде содержания под стражей. За совершенное ему грозит наказание в виде лишения свободы на срок от трех до шести лет.