карманник, маршруткаУ Львові правоохоронці викрили зловмисника, причетного до кишенькової крадіжки у пасажирки маршрутки. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

У Галицький відділ поліції 30 січня з заявою про крадіжку звернулась 23-річна львів’янка. Жінка повідомила, що під час проїзду у маршрутному таксі у неї з кишені викрали гаманець, у якому були: посвідчення водія, страхова картка, банківські картки, срібний перстень, флешка та гроші у сумі сто гривень.

Як встановили правоохоронці, до скоєння злочину причетний 43-річний львів’янин. речові докази у нього вилучені. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років позбавлення волі. Проводиться досудове розслідування, правоохоронці перевіряють зловмисника на причетність до скоєння інших правопорушень.


Во Львове правоохранители разоблачили злоумышленника, причастного к карманной кражи у пассажирки маршрутки. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В Галицкий отдел полиции 30 января с заявлением о краже обратилась 23-летняя львовянка. Женщина сообщила, что во время проезда в маршрутном такси у нее из кармана похитили кошелек, в котором были: удостоверение водителя, страховая карточка, банковские карточки, серебряный перстень, флешка и деньги в сумме сто гривен.

Как установили правоохранители, к совершению преступления причастен 43-летний львовянин. вещественные доказательства у него изъяты. По данному факту открыто уголовное производство по ч.1 ст.185 (кража) УК Украины. Максимальное наказание, предусмотренное санкцией статьи, - до трех лет лишения свободы. Проводится досудебное расследование, правоохранители проверяют злоумышленника на причастность к совершению других преступлений.