Граната, пятиэтажка, мужчина, ссораУ Червонограді Львівської області 48-річний чоловік погрожував підірвати квартиру.

Про це повідомили у відділі комунікації головного управління Національної поліції у Львівській області. Коли правоохоронці прибули на місце події, то побачили чоловіка, який погрожував підірвати гранатою квартиру в п'ятиповерховому будинку.

Чоловік був у люті через сварку зі своєю дружиною, яка пішла з дому. Після цього він, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, заявив, що підірве квартиру, якщо дружина не повернеться.

Про можливий підрив в поліцію повідомив сусід зловмисника. Після розмови з заступником начальника Червоноградського відділу поліції чоловік віддав гранату, вибухотехніки її знешкодили.


В Червонограде Львовской области 48-летний мужчина угрожал взорвать квартиру.

Об этом сообщили в отделе коммуникации главного управления Национальной полиции во Львовской области. Когда стражи порядка прибыли на место происшествия, то увидели мужчину, который угрожал взорвать гранатой квартиру в пятиэтажном доме.

Мужчина был в ярости из-за ссоры со своей женой, которая ушла из дома. После этого он, находясь в состоянии алкогольного опьянения, заявил, что взорвет квартиру, если жена не вернется.

О возможном подрыве в полицию сообщил сосед злоумышленника. После разговора с заместителем начальника Червоноградского отдела полиции мужчина отдал гранату, взрывотехники ее обезвредили.