ребенок, смерть, родыУ Львові поліцейські встановлюють причину смерті немовляти, якого жінка народила вдома. На місці події працює слідчо-оперативна група. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Сьогодні, 30 серпня, близько дев’ятої ранку у поліцію зателефонувала 35-річна львів’янка, котра повідомила, що померла її новонароджена дитина.

На місці події працює слідчо-оперативна група. Попередньо правоохоронці встановили, що вдома вночі у жінки почалися перейми. За її словами, дитина народилася мертвою. За допомогою до медиків породілля не зверталася.

Призначено судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті новонародженого хлопчика. Першочергові слідчі дії тривають, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.


Во Львове полицейские устанавливают причину смерти младенца, которого женщина родила дома. На месте происшествия работает следственно-оперативная группа. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Сегодня, 30 августа, около девяти утра в полицию позвонила 35-летняя львовянка, которая сообщила, что умер ее новорожденный ребенок.

На месте происшествия работает следственно-оперативная группа. Предварительно правоохранители установили, что дома ночью у женщины начались схватки. По ее словам, ребенок родился мертвым. За помощью к медикам роженица не обращалась.

Назначена судебно-медицинская экспертиза для установления причины смерти новорожденного мальчика. Первоочередные следственные действия продолжаются, решается вопрос об открытии уголовного производства.