кража, патрульные, ворыПатрульні затримали двох раніше судимих, які проникли у чужу квартиру. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Львівської області.

Сьогодні вночі до екіпажу патрульної поліції, який патрулював на вулиці Ярослава Осмомисла, підійшов чоловік та повідомив, що в квартиру, яку він винаймає, проникли невідомі.

Інспектори зайшли у під’їзд та піднялися на третій поверх. Двері у квартиру заявника були відкриті, а всередині виднівся промінь світла від ліхтарика. Патрульні зайшли до оселі та побачили двох чоловіків. Їм надали вимогу повільно лягти на землю. Чоловіки підкорилися. До них застосували кайданки та перевірили, чи мають вони при собі зброю.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу Галицького відділу поліції. Осіб встановили в базі даних. Виявилося, що вони вже були неодноразово судимі, а на даний момент вийшли під заставу. Також під будинком патрульні виявили два велосипеди, на яких, ймовірно, приїхали чоловіки. 50-річного та 43-річного чоловіків передали слідчим. Потерпілий написав заяву. Також правоохоронці будуть встановлювати, чи належать затриманим велосипеди.

В квартирі патрульні затримали крадіїв під час крадіжці у квартирі


Патрульные задержали двух ранее судимых, которые проникли в чужую квартиру. Об этом сообщает пресс-служба патрульной полиции Львовской области.

Сегодня ночью к экипажу патрульной полиции, который патрулировал на улице Ярослава Осмомысла, подошел мужчина и сообщил, что в квартиру, которую он снимает, проникли неизвестные.

Инспекторы зашли в подъезд и поднялись на третий этаж. Двери в квартиру заявителя были открыты, а внутри виден луч света от фонарика. Патрульные зашли в дом и увидели двух мужчин. Им предоставили требование медленно лечь на землю. Мужчины подчинились. К ним применили наручники и проверили, есть ли у них при себе оружие.

На место происшествия вызвали следственно-оперативную группу Галицкого отдела полиции. Лиц установили в базе данных. Оказалось, что они уже были неоднократно судимы, а сейчас вышли под залог. Также под домом патрульные обнаружили два велосипеда, на которых, вероятно, приехали мужчины. 50-летнего и 43-летнего мужчин передали следователям. Пострадавший написал заявление. Также правоохранители будут устанавливать, принадлежат ли задержанным велосипеды.