ДТП, скутер, полицейскийПоліцейський, який скоїв смертельну ДТП на Бродівщині, повертався з клубу. Про це повідомляє ZAXID.NET.

Нагадаємо, в ніч на середу у селі Жарків на Бродівщині поліцейський скоїв смертельну автотрощу. Там автомобіль Renault близько опівночі наїхав на скутер. Внаслідок аварії 18-річний водій та 19-річний пасажир скутера загинули на місці. За кермом автомобіля перебував 25-річний працівник Бузького відділу Нацполіції. Відомо, що він був нетверезий. Суттєвих травм він не отримав. Винуватця аварії вже затримали та відкрили кримінальне провадження.

Тутешні жителі кажуть: автомобіль Renault Trafic повертався із місцевого клубу, натомість юнаки саме туди й їхали.

Санкція статті передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі терміном до 12 років. Матеріали досудового розслідування будуть скеровані в прокуратуру.

Це не перший такий випадок із поліцейськими в цьому районі. У червні поліцейський із Бузького відділу поліції збив на смерть літню велосипедистку.


Полицейский, совершивший смертельное ДТП на Бродовщине, возвращался из клуба. Об этом сообщает ZAXID.NET.

Напомним, в ночь на среду в селе Жарков на Бродовщине полицейский совершил смертельную автотрощу. Там автомобиль Renault около полуночи наехал на скутер. В результате аварии 18-летний водитель и 19-летний пассажир скутера погибли на месте. За рулем автомобиля находился 25-летний работник Бугского отдела Нацполиции. Известно, что он был нетрезв. Существенных травм он не получил. Виновник аварии уже задержали и открыли уголовное производство.

Здешние жители говорят: автомобиль Renault Trafic возвращался из местного клуба, зато юноши именно туда и ехали.

Санкция статьи предусматривает максимальное наказание в виде лишения свободы сроком до 12 лет. Материалы досудебного расследования будут направлены в прокуратуру.

Это не первый подобный случай с полицейскими в этом районе. В июне полицейский с Бугского отдела полиции сбил насмерть пожилую велосипедистку.