У Львівській області ремонтник впав з даху будинку. За даними Головного управління Нацполіціі у Львівській області, в Дрогобицький відділ поліції 29 серпня надійшло повідомлення від чергового лікаря місцевої лікарні про пацієнта, доставленого в медичний заклад з діагнозом "перелом основи черепа, забій головного мозку". Непритомного чоловіка госпіталізували в реанімаційне відділення.

Як встановили правоохоронці, потерпілий - 59-річний житель міста Стебник. Травми він міг отримати в результаті падіння з даху будинку під час проведення ремонтних робіт.

Зараз поліцейські встановлюють обставини події.


Во Львовской области ремонтник упал с крыши дома. По данным Главного управления Нацполиции во Львовской области, в Дрогобычский отдел полиции 29 августа поступило сообщение от дежурного врача местной больницы о пациенте, доставленном в медицинское учреждение с диагнозом "перелом основания черепа, ушиб головного мозга". Мужчину без сознания госпитализировали в реанимационное отделение.

Как установили правоохранители, пострадавший - 59-летний житель города Стебник. Травмы он мог получить в результате падения с крыши дома во время проведения ремонтных работ.

Сейчас полицейские устанавливают обстоятельства происшествия.