На Львівщині чоловік помер після вживання невідомої речовини. За данними Головного управління Нацполіціі у Львівській області, тіло 47-річного жителя одного із сіл Жовківського району направлено на експертизу.

У Жовківське відділення поліції 28 серпня близько 20.00 надійшло повідомлення від медиків про те, що в лікарні помер пацієнт, 47-річний житель одного із сіл району. Правоохоронці попередньо встановили, що чоловік отруївся невідомою речовиною.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство з позначкою нещасний випадок) КК України.


На Львовщине мужчина умер после употребления неизвестного вещества. По даннім Главного управления Нацполиции во Львовской области, тело 47-летнего жителя одного из сел Жовковского района направлено на экспертизу.

В Жовковское отделения полиции 28 августа около 20.00 поступило сообщение от медиков о том, что в больнице скончался пациент, 47-летний житель одного из сел района. Правоохранители предварительно установили, что мужчина отравился неизвестным веществом.

По данному факту открыто уголовное производство по ч.1 ст.115 (умышленное убийство с пометкой несчастный случай) УК Украины.