пожар, ребенокПід час пожежі у будинку вогнеборці у Сколе врятували дитину. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій у Львівській області.

Сьогодні, 30 березня о 12:02 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу в квартирі у м. Сколе на вул. Стрийська, 21. Пожежа виникла в квартирі на 1-му поверсі 5-поверхового житлового будинку. Займання спричинило до сильного задимлення.

У квартирі поверхом вище перебувала жінка із дитиною, 2016 року народження, яких теж накрило димом.

Рятувальники через вікно забрали дитину на свіже повітря. Після ліквідації пожежі матір самостійно вийшла із задимленого під’їзду.

Причина виникнення займання наразі встановлюється.


Во время пожара в доме пожарные в Сколе спасли ребенка. Об этом сообщает пресс-служба Главного управления Госслужбы по чрезвычайным ситуациям во Львовской области.

Сегодня, 30 марта в 12:02 в Службу спасения 101 поступило сообщение о пожаре в квартире в г. Сколе на ул. Стрыйская, 21. Пожар возник в квартире на 1-м этаже 5-этажного жилого дома. Возгорание привело к сильному задымлению.

В квартире этажом выше находилась женщина с ребенком, 2016 года рождения, которых тоже накрыло дымом.

Спасатели через окно забрали ребенка на свежий воздух. После ликвидации пожара мать самостоятельно вышла из задымленного подъезда.

Причина возникновения пожара устанавливается.