Юрий Токарев, главврач поликлиники №6, ДТПГоловний лікар 6-ї поліклініки Юрій Токарєв розповів деталі ДТП: в стані алкогольного сп’яніння не перебував, аварія трапилась з технічних причин. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Юрій Токарєв, головний лікар комунальної 6-ї міської поліклініки м. Львова, прокоментував інформацію щодо ДТП, яка трапилась сьогодні зранку на вул. Винниченка. За кермом автомобіля справді перебував Юрій Токарєв, але машина не є його власністю. Також, зі слів Юрія Токарєва, ДТП трапилась з технічних причин, і в стані алкогольного сп’яніння він не перебував. Юрій Токарєв сам запропонував працівникам поліції пройти усі необхідні обстеження.

"Я справді сьогодні зранку їхав на автовокзал по своїх приватних справах. Коли проїжджав на вул. Винниченка, почув хлопок, зрозумів, що пробило колесо. Машина втратила керування і скоїла наїзд на бус, який був припаркований. Я встиг вийти з машини, пішов дим. Оскільки автомобіль не був вимкнений, машина покотилась вниз. На той час під’їхали представники поліції. Автомобіль не є моєю власністю, я взяв його у тимчасове користування на певних умовах. Я запропонував працівникам правоохоронних органів пройти усі необхідні тести. Ми дві години заповнювали протокол. Поліція не скерувала мене на експертизу через відсутність підстав. Внаслідок ДТП я отримав невелику травму, але госпіталізації не потребував, бо почував себе нормально", - розповів головний лікар комунальної 6-ї міської поліклініки м. Львова.


Главный врач 6-й поликлиники Юрий Токарев рассказал детали ДТП: в состоянии алкогольного опьянения не находился, авария произошла по техническим причинам. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Юрий Токарев, главный врач коммунальной 6-й городской поликлиники г. Львова, прокомментировал информацию о ДТП, которое произошло сегодня утром на ул. Винниченко. За рулем автомобиля действительно находился Юрий Токарев, но машина не является его собственностью. Также, по словам Юрия Токарева, ДТП произошло по техническим причинам, и в состоянии алкогольного опьянения он не находился. Юрий Токарев сам предложил работникам полиции пройти все необходимые обследования.

"Я действительно сегодня утром ехал на автовокзал по своим личным делам. Когда проезжал по ул. Винниченко, услышал хлопок, понял, что пробило колесо. Машина потеряла управление и совершил наезд на бус, который был припаркован. Я успел выйти из машины, пошел дым . Поскольку автомобиль не был выключен, машина покатилась вниз. В это время подъехали представители полиции. Автомобиль не является моей собственностью, я взял его напрокат на определенных условиях. Я предложил работникам правоохранительных органов пройти все необходимые тесты. Мы 2 часа заполняли протокол. Полиция не направила меня на экспертизу из-за отсутствия оснований. В результате ДТП я получил небольшую травму, но в госпитализации не нуждался, потому что чувствовал себя нормально", - рассказал главный врач коммунальной 6-й городской поликлиники г. Львова.