лицей, директор, хищение средствНа Львівщині викрили розкрадання бюджетних коштів у ліцеї, директору повідомлено про підозру. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Працівники Управління захисту економіки у Львівській області, слідчі Сокальського відділу поліції за процесуального керівництва Червоноградської місцевої прокуратури викрили факт розкрадання бюджетних коштів, призначених для проведення капітального ремонту системи опалення навчального закладу. Як встановили правоохоронці, він проводився в рамках виконання договору підрядною організацією впродовж 2014 року.

Як з’ясувалося під час аналізу затверджених актів, ремонті роботи були виконані не в повному обсязі. Загальне завищення їх вартості склало близько 115,2 тисяч гривень.

Директору навчального закладу повідомлено про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.191 (привласнення, розтрата або заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем) та ч.1 ст. 366 (службове підроблення) Кримінального кодексу України. За вчинене йому загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Досудове розслідування триває.


На Львовщине разоблачили хищение бюджетных средств в лицее, директору сообщено о подозрении. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Работники Управления защиты экономики во Львовской области, следователи Сокальского отдела полиции под процессуальным руководством Червоноградской местной прокуратуры выявили факт хищения бюджетных средств, предназначенных для проведения капитального ремонта системы отопления учебного заведения. Как установили правоохранители, он проводился в рамках выполнения договора подрядной организацией в течение 2014 года.

Как выяснилось при анализе утвержденных актов, ремонтные работы были выполнены не в полном объеме. Общее завышение их стоимости составило около 115 200 гривен.

Директору учебного заведения сообщено о подозрении в совершении уголовных преступлений, предусмотренных ч.2 ст.191 (присвоение, растрата или завладение чужим имуществом путем злоупотребления служебным лицом своим служебным положением) и ч.1 ст. 366 (служебный подлог) Уголовного кодекса Украины. За совершенное ему грозит наказание в виде ограничения свободы на срок до пяти лет или лишение свободы на тот же срок с лишением права занимать определенные должности или заниматься определенной деятельностью на срок до трех лет.

Досудебное расследование продолжается.