ДТП, У Львові двоє дітей потрапили під колеса автомобіля.

До Личаківського відділу поліції 29 січня надійшла заява від 39-річної львів’янки. Вона повідомила, що її 13-річна донька та 8-річний син були травмовані внаслідок ДТП. Пригода сталася неподалік будинку, де вони мешкають. Потерпілі були доставлені до травмпункту однієї з міських лікарень, повідомили у Головноум управлінні Нацполіції у Львівській області.

Правоохоронці встановлюють місцезнаходження автомобіля, яким було скоєно наїзд, та особу водія. Призначено ряд експертиз.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Максимальне покарання, передбачене статтею, - обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.


Во Львове двое детей попали под колеса автомобиля.

В Лычаковское отделение полиции 29 января поступило заявление от 39-летней львовянки. Она сообщила, что ее 13-летняя дочь и 8-летний сын были травмированы в результате ДТП. Это произошло недалеко от дома, где они живут. Потерпевшие были доставлены в травмпункт одной из городских больниц.

Правоохранители устанавливают местонахождение автомобиля и личность водителя. Назначен ряд экспертиз.

По факту открыто уголовное производство по ч.1 ст.286 Уголовного кодекса Украины (нарушение правил безопасности дорожного движения или эксплуатации транспорта лицами, управляющими транспортными средствами). Максимальное наказание, предусмотренное статьей, - ограничение свободы на срок до трех лет с лишением права управлять транспортными средствами на срок до трех лет или без такового.