автобусы, львовЗ вересня відновлять роботу соціальні маршрути для студентів ЛНУ ім. Івана Франка. Як повідомив заступник міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак, з вересня заплановано відновити роботу соціального маршруту для студентів, які проживають у гуртожитках ЛНУ ім. Івана Франка, на вул. Пасічна – Медової Печери.

"З вересня плануємо відновити роботу маршрутів для студентів, які прошивають в гуртожитках ЛНУ ім. Івана Франка. Можливо, не з 1 вересня, а вже з наступного тижня. Перед канікулами функціонувало два маршрути: автобуси забирали студентів від гуртожитків на вул. Медової Печери і вул. Пасічній. Однак вони не були повністю завантажені. Тому, зараз ми аналізуємо їх роботу, і, можливо, з вересня буде діяти один маршрут, або дамо два менших автобуси", - розповів Бабак.

Нагадаємо, у зв'язку з закриттям вул. Личаківської на ремонт та призупиненням руху трамвайних маршрутів № 2 та № 10 на цій вулиці, місто виділило для студентів додаткові автобуси, які розпочали курсувати з 27 березня.

Спеціальні студентські автобуси курсували від гуртожитків ЛНУ ім. І. Франка. Автобуси відправляються із двох зупинок: від гуртожитків № 2 і 3 на вул. Медової Печери та із вул. Пасічної від будинку № 59 (біля відділення Ощадбанку). Виїжджав один автобус від кожної з цих зупинок о 7.30, 7.45 та 9.15 год.

Автобусом могли скористатися лише студенти за наявності студентського квитка. Вартість проїзду коштувала 2 грн. Автобуси їхали у центр міста до пл. Галицької без зупинок.


С сентября возобновят работу социальные маршруты для студентов ЛНУ им. Ивана Франко. Как сообщил заместитель львовского городского головы по вопросам жилищно-коммунального хозяйства Сергей Бабак, планируется восстановить работу социального маршрута для студентов, проживающих в общежитиях ЛНУ им. Ивана Франко на ул. Пасечная и Медовой Пещеры.

"С сентября планируем возобновить работу маршрутов для студентов, прошивающих в общежитиях ЛНУ им. Ивана Франко. Возможно, не с 1 сентября, а со следующей недели. Перед каникулами функционировало два маршрута: автобусы забирали студентов от общежитий на ул. Медовой Пещеры и ул. Пасечной. Однако они не были полностью загружены. Поэтому сейчас мы анализируем их работу, и, возможно, с сентября будет действовать один маршрут или дадим два меньших автобуса", - рассказал Бабак.

Напомним, в связи с закрытием ул. Лычаковской на ремонт и приостановлением движения трамвайных маршрутов № 2 и № 10 на этой улице город выделил для студентов дополнительные автобусы, которые начали курсировать с 27 марта. Специальные студенческие автобусы курсировали от общежитий ЛНУ им. И. Франко. Автобусы отправляются с двух остановок от общежитий № 2 и 3 на ул. Медовой Пещеры и с ул. Пасечной от дома № 59 (возле отделения Сбербанка).

Автобусом могли воспользоваться только студенты при наличии студенческого билета. Стоимость проезда - 2 грн. Автобусы ехали в центр города до пл. Галицкой без остановок.