мемориальная доска​Невідомі зруйнували меморіальну дошку, присвячену герою Небесної сотні і герою України Роману Сенику, яка розташована в центрі Києва. Фото зруйнованої дошки опублікував у понеділок, 28 серпня, волонтер Назар Приходько.

"У Києві, і де - біля стадіону "Динамо" імені Валерія Лобановського на Грушевського - невідомі виродки розбили меморіальну плиту одному з перших чотирьох Героїв Небесної сотні, ветерану війни на Балканах - Роману Сенику, який був важко поранений під час боїв на Грушевського 22.01.2014 року, у результаті чого Роман помер від ран 25.01.2014 ", - написав він у Facebook.

Нагадаємо, вранці 22 січня 2014 року на Євромайдані в Києві з'явилися перші жертви масових протестів в Україні. Під час зіткнень з підрозділами "Беркута" на вулиці Грушевського було вбито 20-річного вірменина Сергія Нігояна (жителя Дніпропетровської області) та білоруса Михайла Жизневського. У той же день серйозні поранення отримав житель Турки Львівської області Роман Сеник, він помер через три дні.


Неизвестные разрушили мемориальную доску, посвященную герою Небесной сотни и герою Украины Роману Сенику, которая находилась в центре Киева. Фото разрушенной доски опубликовал в понедельник, 28 августа, волонтер Назар Приходько.

"В Киеве, и где - возле стадиона "Динамо" имени Валерия Лобановского на Грушевского - неизвестные уроды разбили мемориальную плиту одному из первых четырех Героев Небесной сотни, ветерану войны на Балканах - Роману Сенику, который был тяжело ранен во время боев на Грушевского 22.01.2014 года, в результате чего Роман умер от ран 25.01.2017", - написал он в Facebook.

Напомним, утром 22 января 2014 года на Евромайдане в Киеве появились первые жертвы массовых протестов в Украине. Во время столкновений с подразделениями "Беркута" на улице Грушевского были убиты 20-летний армянин Сергей Нигоян (житель Днепропетровской области) и белорус Михаил Жизневский. В тот же день серьезные ранения получил житель Турки Львовской области Роман Сеник, который умер через три дня.