наркоман, патрульныйУ Львові затриманий велосипедист з наркотиками. Про це повідомили в прес-службі патрульної поліції.

Вчора, 28 серпня, близько 18.00 на проспекті Червоної Калини у дворі одного з будинків екіпаж патрульної поліції помітив чоловіка на велосипеді, який почав бігти, як тільки побачив службовий автомобіль поліції. Інспектори наздогнали його і запитали, чому він утік, на що громадянин не відповів і почав нервувати.

Патрульні провели поверхневу перевірку, в ході якої виявили у чоловіка 17 таблеток "Субітексу", 3 шприци, 4 ампули з розчином для ін'єкцій, а також 2 таблетки "Лірика", які містять в собі наркотичну речовину.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу, яка вилучила речовини. 35-річного затриманого доставили до Сихівського відділ поліції. Справу передали слідчим. Попередня кваліфікація події - незаконне зберігання наркотиків, ст. 309 Кримінального кодексу України.


Во Львове задержан велосипедист с наркотиками. Об этом сообщили в пресс-службе патрульной полиции.

Вчера, 28 августа, около 18.00 на проспекте Красной Калины во дворе одного из домов экипаж патрульной полиции заметил мужчину на велосипеде, который начал бежать, как только увидел служебный автомобиль полиции. Инспекторы догнали его и спросили, почему он бежал, на что гражданин не ответил и начал нервничать.

Патрульные провели поверхностную проверку, в ходе которой обнаружили у мужчины 17 таблеток "Субитекса", 3 шприца, 4 ампулы с раствором для инъекций, а также 2 таблетки "Лирика", которые содержат в себе наркотическое вещество.

На место происшествия вызвали следственно-оперативную группу, которая изъяла вещества. 35-летнего задержанного доставили в Сиховский отдел полиции. Дело передали следователям. Предварительная квалификация события - незаконное хранение наркотиков, ст. 309 Уголовного кодекса Украины.