улица Креховская, горела крыша, отселять

На вулиці Крехівської у Шевченківському районі 28 травня палав дах трьохповерхового житлового будинку. Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації. У гасінні були задіяні рятівна, газова служби і навіть патрульні. 

28 травня о 16:12 у м. Львові (вул. Крехівська, Шевченківський район) на даху трьохповерхового житлового будинку виникла пожежа. Вогнем знищено дах на площі 400 м2. На час гасіння пожежі з будинку виведено 5 жителів. Потерпілих немає. Пожежу локалізовано о 16:45, ліквідовано о 16:53 силами чотирьох пожежних підрозділів. Патрульні допомогли евакуювати всіх мешканців, забрали припарковані авто та звільнили дорогу для решти спецслужб. Причини події з'ясовуються.

Як зазначила прес-служба Львівської міської ради, у понеділок комісія з районної адміністрації буде оцінювати збитки від пожежі.

"Це житловий будинок, в якому 16 квартир. Пошкоджене дерев`яне перекриття над квартирою №16, частково пошкоджений дах. Комісійно будемо обстежувати і визначати збитки від пожежі. Дах у цьому будинку треба буде відновлювати. Потреби відселення мешканців з будинку нема", — уточнили у міськраді.


На улице Креховская в Шевченковском районе 28 мая горела крыша трехэтажного жилого дома.  Об этом сообщает Департамент по вопросам гражданской защиты Львовской облгосадминистрации. В тушении были задействованы спасательная, газовая и даже патрульная службы.

28 мая в 16:12 во  Львове (ул. Креховская, Шевченковский район) на крыше трехэтажного жилого дома возник пожар. Огнем уничтожена крыша на площади 400 м2. На время тушения пожара из дома выведено 5 человек. Пострадавших нет. Пожар локализован в 16:45, ликвидирован в 16:53 силами четырех пожарных подразделений. Патрульные помогли эвакуировать всех жителей, забрали авто и освободили дорогу для спасательных служб. Причины происшествия выясняются.

Как отметила пресс-служба Львовского городского совета, в понедельник комиссия из районной администрации будет оценивать ущерб от пожара.

"Это жилой дом, в котором 16 квартир. Повреждено деревянное перекрытие над квартирой №16, частично повреждена крыша. Комиссионно будем обследовать и определять убытки от пожара. Крышу в этом доме надо будет восстанавливать. Потребности отселения жителей из дома нет", - уточнили в горсовете.