пожар, гаражНа Львівщині сталася велика пожежа: згоріли два житлових будинки, господарська будівля, два автомобіля. Постраждав господар одного з будинків. Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації.

Пожежа виникла 28 квітня об 11:00 в с. Кульчиці Самбірського району в гаражі на приватному подвір’ї. Внаслідок пожежі згоріли 2 житлових будинки, господарська будівля і два автомобіля (Fiat та Mercedes), які знаходились в гаражі.

Господар одного із будинків, 1945 року народження, із опіками обличчя 2 ступеню госпіталізований в Самбірську ЦРЛ. Пожежа була ліквідована о 13:40. Причини встановлюються.


На Львовщине произошел крупный пожар: сгорели два жилых дома, хозяйственная постройка, два автомобиля. Пострадал хозяин одного из домов. Об этом сообщает Департамент по вопросам гражданской защиты Львовской облгосадминистрации.

Пожар возник 28 апреля в 11:00 в с. Кульчицы Самборского района в гараже на частном дворе. В результате пожара сгорели 2 жилых дома, хозяйственная постройка и два автомобиля (Fiat и Mercedes), которые находились в гараже.

Хозяин одного из домов, 1945 года, с ожогами лица 2 степени госпитализирован в Самборскую ЦРБ. Пожар был ликвидирован в 13:40. Причины устанавливаются.