мошенники, коммунальщики, кражаШахраї під виглядом комунальників обікрали пенсіонера. Доки один із зловмисників відволікав увагу господаря, інший шукав у квартирі гроші та коштовності. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції у Львівській області.

В Шевченківський відділ поліції 27 березня звернулася за допомогою 48-річна львів’янка. Жінка повідомила, що двоє зловмисників обікрали її 83-річного батька. Вони представилися працівниками одного із львівських комунальних підприємств, зайшли у квартиру, і доки один із них під різними приводами відволікав увагу пенсіонера, інший нишпорив у кімнаті.

Коли зловмисники пішли, потерпілий виявив зникнення грошей в сумі 7 000 гривень та ювелірних виробів. Загальна сума збитків, за словами заявниці, 150 тисяч гривень.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання включно до позбавлення волі на строк до трьох років.


Мошенники под видом коммунальщиков обокрали пенсионера. Пока один из злоумышленников отвлекал внимание хозяина, другой искал в квартире деньги и драгоценности. Об этом сообщает пресс-служба Главного управления Нацполиции во Львовской области.

В Шевченковский отдел полиции 27 марта обратилась за помощью 48-летняя львовянка. Женщина сообщила, что двое злоумышленников ограбили ее 83-летнего отца. Они представились работниками одного из львовских коммунальных предприятий, зашли в квартиру, и пока один из них под разными предлогами отвлекал внимание пенсионера, другой шарил в комнате.

Когда злоумышленники ушли, потерпевший обнаружил пропажу денег в сумме 7000 гривен и ювелирных изделий. Общая сумма ущерба, по словам заявительницы, 150 тыс. гривен.

По факту открыто уголовное производство по ч.1 ст.185 Уголовного кодекса Украины (кража). Санкция статьи предусматривает наказание вплоть до лишения свободы на срок до трех лет.