Руслана Лыжичко, камень, поездНевідомий каменем розбив вікно у потязі Київ-Львів і влучив у співачку Руслану. Про це розповіла Руслана у відео на своїй сторінці у Facebook, пише ZAXID.NET

У четвер, 25 січня, у швидкісному потязі Інтерсіті+ Київ-Львів під час руху невідомі розбили вікно камінням. Розбивши скло, камінь впав їй на коліна.

"Щойно потрапив камінь у вікно, скло зовсім розсипалося", - розповіла Руслана у відео на своїй сторінці у Facebook.

Також Руслана додала, що ніхто не постраждав.

"Камінь впав мені на коліна, скло вилетіло назовні. На вулиці зима, а нам ще 4 години їхати. Усіх пересадили в інший вагон", - написала співачка.

За годину після поста Руслани "Укрзалізниця" відреагувала на подію на своїй сторінці у Facebook.

"Правоохоронні органи вже проінформовані. Для безпеки пасажирів пошкоджене вікно заклеєно липкою стрічкою. Просимо вибачення у Руслани Лижичко та інших пасажирів цього поїзда. Закликаємо громадян не псувати майно залізниці, адже це приносить не тільки збитки компанії, а і наражає на небезпеку пасажирів", - йдеться у повідомленні.


Неизвестный камнем разбил окно в поезде Киев-Львов и попал в певицу Руслану. Об этом рассказала Руслана в видео на своей странице в Facebook, пишет ZAXID.NET

В четверг, 25 января, в скоростном поезде Интерсити + Киев-Львов во время движения неизвестные разбили окно камнями. Разбив стекло, камень упал ей на колени.

"Только что попал камень в окно, стекло совсем рассыпались", - рассказала Руслана в видео на своей странице в Facebook.

Также Руслана добавила, что никто не пострадал.

"Камень упал мне на колени, стекло вылетело наружу. На улице зима, а нам еще 4 часа ехать. Всех пересадили в другой вагон", - написала певица.

Через час после поста Русланы "Укрзализныця" отреагировала на событие на своей странице в Facebook.

"Правоохранительные органы уже проинформированы. Для безопасности пассажиров поврежденное окно заклеено скотчем. Просим прощения у Русланы Лыжичко и других пассажиров этого поезда. Призываем граждан не портить имущество железной дороги, ведь это приносит не только убытки компании, но и подвергает опасности пассажиров", - говорится в сообщении.