вокзал, отравились, Славское, одесситыУ неділю, 28 січня, до медичного пункту Львівського залізничного вокзалу із симптомами гострої кишкової інфекції звернулася група одеситів, що відпочивала у Славську. Серед захворілих – двоє дітей. Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації.

28 січня о 02:17 до медичного пункту Львівського залізничного вокзалу із симптомами гострої кишкової інфекції звернулись за допомогою 5 осіб, з них 2 дітей (всі жителі м. Одеса). Після огляду у стані середньої важкості вони були госпіталізовані до Львівської обласної клінічної лікарні.

Всі захворілі повертались із відпочинку у Славську. З їхніх слів, проживали в готелі “Скеля”, захворіли три дні тому. Де саме харчувались перед тим, як захворіли, чітко не вказали.

Пацієнтам проводиться повний комплекс лікувально-діагностичних заходів, відповідно до клінічних протоколів МОЗ України.


В воскресенье, 28 января, в медицинский пункт Львовского железнодорожного вокзала с симптомами острой кишечной инфекции обратилась группа одесситов, отдыхавшая в Славском. Среди заболевших - двое детей. Об этом сообщает Департамент по вопросам гражданской защиты Львовской облгосадминистрации.

28 января в 02:17 в медицинский пункт Львовского железнодорожного вокзала с симптомами острой кишечной инфекции обратились за помощью 5 человек, из них 2 детей (все жители г. Одесса). После осмотра в состоянии средней тяжести они были госпитализированы во Львовскую областную клиническую больницу.

Все заболевшие возвращались с отдыха в Славском. По их словам, проживали в гостинице "Скала", заболели три дня назад. Где именно питались перед тем, как заболели, четко не указали.

Пациентам проводится полный комплекс лечебно-диагностических мероприятий, в соответствии с клиническими протоколами МОЗ Украины.