судья, ДТП, пешеходСуддя Львівського апеляційного суду Іван Гуцал на смерть збив пішохода. 60-річний суддя збив пішохода на трасі Київ - Чоп у Миколаївському районі. Про це повідомляє ZAXID.NET. 

У вівторок ввечері суддя Львівського апеляційного суду 60-річний Іван Гуцал на смерть збив 69-річного пішохода у Миколаївському районі на трасі Київ-Чоп.

Відомо, що ДТП трапилась у вівторок, 25 грудня, приблизно о 19:30 поблизу одного з сіл Миколаївського району Львівщини. Водій автомобіля Volkswagen на неосвітленій ділянці дороги збив пішохода, який від отриманих травм пізніше помер у місцевій лікарні.

За даними Державного бюро розслідувань (ДБР), яке тепер займається розслідуваннями злочинів за участі посадових осіб, винуватцем ДТП є суддя Львівського апеляційного суду. У повідомленні ДБР не вказано прізвище судді, однак ZAXID.NET стало відомо, що мова йде про 60-річного суддю Львівського апеляційного суду Івана Гуцала. За даними його е-декларації, суддя володіє автомобілем Volkswagen Tiguan 2014 року випуску.

За даними Вищої кваліфікаційної комісії суддів, Іван Гуцал досі жодного разу не притягувався до кримінальної чи адміністративної відповідальності. За 28-річну кар'єру судді до нього лише раз застосували дисциплінарне стягнення: у травні 2011 року йому виписали догану за надто довгий розгляд справи. 60-річний Іван Гуцал спеціалізується на кримінальних справах та справах про адмінпорушення.

За фактом ДТП, що призвела до смерті потерпілого, слідчі ДБР відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 ККУ, що передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.


Судья Львовского апелляционного суда Иван Гуцал насмерть сбил пешехода. 60-летний судья сбил пешехода на трассе Киев - Чоп в Николаевском районе. Об этом сообщает ZAXID.NET

Во вторник вечером судья Львовского апелляционного суда 60-летний Иван Гуцал насмерть сбил 69-летнего пешехода в Николаевском районе на трассе Киев-Чоп.

Известно, что ДТП произошло во вторник, 25 декабря, примерно в 19:30 возле одного из сел Николаевского района Львовской области. Водитель автомобиля Volkswagen на неосвещенном участке дороги сбил пешехода, который от полученных травм позже скончался в местной больнице.

По данным Государственного бюро расследований (ГБР), которое теперь занимается расследованиями преступлений с участием должностных лиц, виновником ДТП является судья Львовского апелляционного суда. В сообщении ГБР не указано фамилия судьи, однако ZAXID.NET стало известно, что речь идет о 60-летнего судью Львовского апелляционного суда Ивана Гуцало. По данным его электронной декларации, судья владеет автомобилем Volkswagen Tiguan 2014 выпуска.

По данным Высшей квалификационной комиссии судей, Иван Гуцал до сих пор ни разу не привлекался к уголовной или административной ответственности. За 28-летнюю карьеру судьи к нему лишь раз применили дисциплинарное взыскание: в мае 2011 года ему выписали выговор за слишком долгое рассмотрение дела. 60-летний Иван Гуцал специализируется на уголовных делах и делах об админнарушении.

По факту ДТП, повлекшего смерть потерпевшего, следователи ГБР открыли уголовное производство по ч.2 ст. 286 УК, предусматривающей лишение свободы на срок от трех до восьми лет.