детсад, ремонт, трещинаВиконком Львівської міської ради погодив виділення з резервного фонду коштів для проведення аварійно-відновлювальних робіт у ДНЗ № 96, в якому тріснула стіна. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні, 28 вересня, під час засідання виконавчого комітету міськради прийнято рішення щодо виділення коштів з резервного фонду міського бюджету для проведення аварійно-відновлювальних робіт, зокрема виведення з аварійного стану основних конструкційних елементів будівлі ДНЗ № 96 на вул. Клепарівській, 31а.

Як розповіла  начальник управління освіти Зоряна Довганик, під час обстеження будівлі садка було виявлено тріщину в стіні та фундаменті. Наразі ситуація під контролем, проте задля уникнення надзвичайної ситуації у майбутньому будівлю буде укріплено.

Рішення прийнято за результатами засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій від 01.08.2018. Кошти будуть скеровані управлінню освіти в сумі 1 млн 795 тис. 438 грн. задля виконання необхідних робіт.


Исполком Львовского городского совета согласовал выделение из резервного фонда средств для проведения аварийно-восстановительных работ в ДОУ № 96, в котором треснула стена. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Сегодня, 28 сентября, во время заседания исполнительного комитета горсовета принято решение о выделении средств из резервного фонда городского бюджета для проведения аварийно-восстановительных работ, в частности вывода из аварийного состояния основных конструкционных элементов здания ДОУ № 96 на ул. Клепаровской, 31а.

Как рассказала начальник управления образования Зоряна Довганик, при обследовании здания сада была обнаружена трещина в стене и фундаменте. Сейчас ситуация под контролем, однако во избежание чрезвычайной ситуации в будущем здание будет укреплено.

Решение принято по результатам заседания городской комиссии по вопросам техногенно-экологической безопасности и чрезвычайных ситуаций от 01.08.2018. Средства будут направлены управлению образования в сумме 1 млн 795 тыс. 438 грн. для выполнения необходимых работ.