дтп, приговорСуд призначив покарання для водія-винуватця ДТП, в якому загинув відомий співак Владіслав Левицький. Про це повідомили в Головному управлінні Нацполіціі у Львівській області. Водій сідельного тягача МАН засуджений до шести з половиною років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами строком на три роки.

При розгляді справи суд визнав водія сідельного тягача МАН, 48-річного жителя Львівської області, винним в скоєнні дорожньо-транспортної пригоди, в результаті якого загинули три людини.

Розглядаючи справу, суд визнав, що водій сідельного тягача "проявив неуважність до дорожньої обстановки ... і, перетинаючи суцільну лінію дорожньої розмітки, виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення з автомобілем "Тойота Королла". Також суд врахував, що після скоєння ДТП водій не намагався надати медичну допомогу постраждалим і не викликав швидку допомогу.

Нагадаємо, дорожньо-транспортна пригода сталася 2 липня 2015 р. о 22.15 на автодорозі сполученням Львів-Тернопіль поблизу села Велика Вільшаниця Золочівського району Львівської області. В результаті зіткнення автопоїзда з "Тойотою", за кермом якої перебував відомий львівський співак Владіслав Левицький, водій легковика, а також двоє його пасажирів - сестра і семирічна племінниця - від отриманих травм померли на місці події.


Суд назначил наказание для водителя-виновника ДТП, в котором погиб известный певец Владислав Левицкий. Об этом сообщили в Главном управлении Нацполиции во Львовской области.

Водителя седельного тягача МАН приговорен к шести с половиной годам лишения свободы с лишением права управлять транспортными средствами сроком на три года.

При рассмотрении дела суд признал водителя седельного тягача МАН, 48-летнего жителя Львовской области, виновным в совершении дорожно-транспортного происшествия, в результате которого погибли три человека.

Рассматривая дело, суд признал, что водитель седельного тягача "проявил невнимательность к дорожной обстановке... и, пересекая сплошную линию дорожной разметки, выехал на полосу встречного движения, где совершил столкновение с автомобилем "Тойота Королла". Также суд учел, что после совершения ДТП водитель не пытался оказать медицинскую помощь пострадавшим и не вызывал скорую помощь.

Напомним, дорожно-транспортное происшествие произошло 2 июля 2015 г. в 22.15 на автодороге Львов-Тернополь вблизи села Великая Ольшаница Золочевского района Львовской области. В результате столкновения автопоезда с "Тойотой", за рулем которой находился известный львовский певец Владислав Левицкий, водитель легковушки, а также двое его пассажиров - сестра и семилетняя племянница - от полученных травм скончались на месте происшествия.