авария, вазАвтомобіль ВАЗ перекинувся в Жовківському районі Львівської області. За даними Головного управління Нацполіціі у Львівській області, аварія сталася сьогодні, 28 серпня, близько 1.30 на вулиці Гагаріна в селі Віднів Жовківського району.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля ВАЗ-2101, 22-річний житель одного з сіл Жовківського району, не впорався з керуванням, з'їхав в кювет, де автомобіль перекинувся.

У момент ДТП в салоні автомобіля перебувало семеро пасажирів. Внаслідок ДТП 19-річний односельчанин водія загинув на місці події.

Інших пасажирів у віці 27, 23, 21, 18, 16 і 14 років, всі жителі Жовкіського району, з тілесними ушкодженнями доставили в лікарню.

Правоохоронці встановлюють обставини ДТП, а також місцезнаходження водія ВАЗа, який зник з місця події до приїзду поліцейських.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.


Автомобиль ВАЗ перевернулся в Жовковском районе Львовской области.  По данным Главного управления Нацполиции во Львовской области, авария произошла сегодня, 28 августа, около 1.30 на улице Гагарина в селе Виднев Жовкивского района.

Как предварительно установили правоохранители, водитель автомобиля ВАЗ-2101, 22-летний житель одного из сел Жовковского района, не справился с управлением, съехал в кювет, где автомобиль перевернулся.

В момент ДТП в салоне автомобиля находилось семеро пассажиров. Вследствие ДТП 19-летний односельчанин водителя погиб на месте происшествия. 

Других пассажиров в возрасте 27, 23, 21, 18, 16 и 14 лет, все жители Жовкиського района, с телесными повреждениями доставили в больницу.

Правоохранители устанавливают обстоятельства ДТП, а также местонахождение водителя ВАЗа, который скрылся с места происшествия до приезда полицейских. Решается вопрос об открытии уголовного производства.