потерялся ребенокУ Львові загубився дитина. За даними прес-служби патрульної поліції, сьогодні, 28 березня, близько 4:00 патрульні виявили підлітка, який приїхав до Львова з Червонограда, щоб подивитися місто. Він планував переночувати у друзів. Однак коли вони вийшли прогулятися, хлопець відволікся і втратив з поля зору своїх товаришів.

Юнак намагався згадати, де вони живуть і почекати їх біля будинку, але не зміг його знайти.

Патрульні разом з підлітком спробували знайти адресу, проте хлопець не орієнтувався у Львові. Інспектори зв'язалися з мамою неповнолітнього, яка повідомила, що у Львові знаходиться хрещена мати її сина, яка допоможе йому дістатися додому.

Патрульні відвезли хлопця за вказаною матір'ю адресою, де їх зустріла жінка. 14-річний юнак підтвердив, що це дійсно його хрещена.


Во Львове потерялся ребенок. По данным пресс-службы патрульной полиции, сегодня, 28 марта, около 4:00 патрульные обнаружили подростка, который приехал во Львов из Червонограда, чтобы посмотреть город. Он планировал переночевать у друзей. Однако когда они вышли прогуляться, парень отвлекся и потерял из виду своих товарищей.

Юноша пытался вспомнить, где они живут и подождать их у дома, но не смог его найти.

Патрульные вместе с подростком попытались найти адрес, однако парень не ориентировался во Львове. Инспекторы связались с мамой несовершеннолетнего, которая сообщила, что во Львове находится крестная мать ее сына, которая поможет ему добраться до дома.

Патрульные отвезли парня по указанному матерью адресу, где их встретила женщина. 14-летний юноша подтвердил, что это действительно его крестная.