общественный центр, строительствоНа виконкомі Львівської міської ради було прийняте рішення про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування громадського центру на вулиці Скляній у Шевченківському районі. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

На виконкомі Львівської міської ради було прийняте рішення про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на будівництво ТзОВ "Патриаком" громадського центру на вул. Скляній, 15 зі знесенням будівлі прохідної.


На исполкоме Львовского городского совета было принято решение об утверждении градостроительных условий и ограничений для проектирования общественного центра на улице Стеклянной в Шевченковском районе. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

На исполкоме Львовского городского совета было принято решение об утверждении градостроительных условий и ограничений для проектирования объекта строительства на строительство ООО "Патриаком" общественного центра на ул. Стеклянной, 15 со сносом здания проходной.