иностранец, насильник, мигрантНа Львівщині поліцейські затримали іноземця, який перебуває у міжнародному розшуку за скоєння зґвалтування групою осіб. Наразі вирішується питання про його екстрадицію. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області

Співробітники Управління карного розшуку спільно з працівниками Сектору міжнародного поліцейського співробітництва Головного управління Національної поліції у Львівській області 27 лютого на вулиці Шевченка у місті Великі Мости, Сокальського району, виявили 46-річного іноземця, який з 2011 року перебуває у міжнародному розшуку за скоєння зґвалтування групою осіб.

Зловмисника затримано в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України, вирішується питання про його екстрадицію.

Нагадаємо, на Львівщині триває операція під умовною назвою "Мігрант". Метою цільових профілактичних заходів є нагляд та контроль за виконанням законодавства у міграційній сфері, контроль за в’їздом на територію України та виїздом з території нашої держави іноземців та осіб без громадянства, дотримання ними правил та норм перебування в країні, а також з метою протидії та запобігання нелегальній міграції. Триватимуть вони до 30 квітня.


На Львовщине полицейские задержали иностранца, который находится в международном розыске за совершение изнасилования группой лиц. Сейчас решается вопрос о его экстрадиции. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области

Сотрудники Управления уголовного розыска совместно с сотрудниками сектора международного полицейского сотрудничества Главного управления Национальной полиции во Львовской области 27 февраля на улице Шевченко в городе Великие Мосты, Сокольского района, обнаружили 46-летнего иностранца, который с 2011 года находится в международном розыске за совершение изнасилования группой лиц.

Злоумышленник задержан в порядке ст.208 Уголовно-процессуального кодекса Украины, решается вопрос о его экстрадиции.

Напомним, на Львовщине продолжается операция под условным названием "Мигрант". Целью целевых профилактических мероприятий является надзор и контроль за соблюдением законодательства в миграционной сфере, контроль за въездом на территорию Украины и выездом с территории нашего государства иностранцев и лиц без гражданства, соблюдения ими правил и норм пребывания в стране, а также с целью противодействия и предотвращения нелегальной миграции. Продлятся они до 30 апреля.