полиция, суд, прокуратура, взятка, ТрускавецЧоловіка засудили на чотири роки за хабар поліцейському.

Про це повідомили в прокуратурі Львівської області.

Таким було рішення Трускавецького міського суду Львівської області за результатами розгляду кримінального провадження, в якому жителю Львівської області, раніше неодноразово судимому, інкримінували пропозицію і надання неправомірної вигоди посадовій особі.

Перебуваючи в приміщенні службового кабінету одного з територіальних відділень поліції у Львівській області, обвинувачений запропонував неправомірну вигоду в розмірі 1,5 тис. грн. За це він просив допомогти йому уникнути арешту.
Однак керівник структурного підрозділу поліції відмовився від хабара. Зловмисника визнано винним, йому призначено покарання у вигляді позбавлення волі на 4 роки з конфіскацією майна.


Мужчину осудили на четыре года за взятку полицейскому.

Об этом сообщили в прокуратуре Львовской области.

Таким было решение Трускавецкого городского суда Львовской области по результатам рассмотрения уголовного производства, в котором жителю Львовской области, ранее неоднократно судимому, инкриминировали предложение и предоставление неправомерной выгоды должностному лицу.

Находясь в помещении служебного кабинета одного из территориальных отделений полиции во Львовской области, обвиняемый предложил неправомерную выгоду в размере 1,5 тыс. грн. За это он просил помочь ему избежать ареста.

Однако руководитель структурного подразделения полиции отказался от взятки. Злоумышленник признан виновным, ему назначено наказание в виде лишения свободы на 4 года с конфискацией имущества.