Сьогодні, 28 січня, на засіданні виконавчого комітету ЛМР ухвалили 13 рішень у сфері містобудування. Також розгляд двох питань перенесли під час формування порядку денного, ще одне питання члени виконкому не підтримали.

Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проєктування об’єкта будівництва на нове будівництво торгово-виставкового комплексу у районі вул. Ряшівської (проєктованої) від вул. Кульпарківської до вул. Є. Патона у м. Львові на земельній ділянці (кадастровий номер 4610136300:04:014:0192), призначеній для продажу у власність на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону).
Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проєктування об’єкта будівництва на нове будівництво виробничих, складських, адміністративних та офісних будівель на вул. Т. Шевченка, промзона «Рясне-2» (ділянка 3) у м. Львові на земельній ділянці (кадастровий номер 4610137500:12:005:0191), призначеній для продажу на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону).
Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проєктування об’єкта будівництва на нове будівництво ТзОВ «Медіка» медичного центру з об'єктами інженерного забезпечення у районі вул. В. Вернадського у м. Львові.
Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 02.10.2020 № 880.
Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проєктування об’єкта будівництва на реконструкцію Централізованою бібліотечною системою для дорослих м. Львова бібліотеки-філії № 41 ЦБС для дорослих у смт. Рудно на вул. Грушевського, 70.
Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проєктування об’єкта будівництва на нове будівництво ТзОВ «Львівська мануфактура кави» критої рампи з допоміжними приміщеннями для обслуговування існуючого складу на вул. Генерала М. Юнаківа, 10 у м. Львові.
Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 01.11.2019 № 1025.
Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 29.04.2021 № 332.
Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проєктування об’єкта будівництва на нове будівництво ТзОВ «Ринок сільськогосподарської продукції «Шувар» торгового павільйону «Продовольчі товари-2» на просп. Святого Івана Павла ІІ, 4-Б у м. Львові.
Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проєктування об’єкта будівництва на реконструкцію ТзОВ «Лаертія» існуючої будівлі складу під літерою «І-1» з розширенням за рахунок добудови на вул. Персенківці, 19 у м. Львові.
Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на нове будівництво ТзОВ «Олімпік ЛТД Плюс» багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення, підземними паркінгами, спортзалу з басейном та вбудованими паркінгами, трансформаторної підстанції та каналізаційної насосної станції на вул. Китайській, садово-городній кооператив «Над яром» у м. Львові з під’їзною дорогою з вул. Пасічної. Відтак рішення прийняли із правками у частині покращенні інфраструктури у відповідному районі, зокрема будівництві там необхідної дороги, відведення частини приміщень під соціальну інфраструктуру, а також облаштування об‘єктів спортивної інфраструктури, зокрема басейну.
Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проєктування об’єкта будівництва на нове будівництво гр. Антонишин О. В. адміністративно-офісного центру з вбудованою автомийкою та нежитловими приміщеннями в рівні першого поверху зі знесенням існуючої будівлі автомийки самообслуговування на вул. Хуторівці, 35-В у м. Львові.
Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 19.11.2021 № 1037 (прийняте із правками).
Натомість не підтримали питання «Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проєктування об’єкта будівництва на реконструкцію з надбудовою ТзОВ «Рундіст», НВП ТзОВ «Стеліт», ТзОВ «Стелнет» нежитлової будівлі під літерою «Г’-2» на вул. Стрийській, 202 у м. Львові під офісний центр».

Також під час формування порядку денного вилучили задля доопрацювання питання:

 «Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проєктування об’єкта будівництва на реконструкцію ТзОВ «Арденіум» існуючої споруди з будівництвом прохідної та трансформаторної підстанції на вул. Земельній, 1 у м. Львові».
Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проєктування об’єкта будівництва на нове будівництво ТзОВ «Зінгсніс» навчального, науково-дослідницького центру з даховою котельнею з блокуванням до громадської будівлі зі знесенням існуючої групи нежитлових приміщень на вул. Замарстинівській, 83-А у м. Львові.