пожар, улица ШевченкоУ Львові під час пожежі у підвалі дев'ятиповерхівки на вулиці Шевченка постраждали дві людини. Про це повідомляє прес-служба Держслужби з надзвичайних ситуацій у Львівській області.

27 січня о 22:03 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові на вул. Шевченка, 376 в підвалі дев’ятиповерхового житлового будинку.

Внаслідок пожежі травмовано чоловіка, 1965 року народження, який з ознаками отруєння продуктами горіння госпіталізований в Львівську обласну клінічну лікарню. Також отримав опіки III ступеня чоловік, 1975 року народження, який у важкому стані госпіталізований у Комунальну міську клінічну лікарню.

Пожежу локалізовано о 22:45, ліквідовано о 22:49 в складі 2-х ланок газодимозахисної служби. Вогнем знищено сміття на площі 10 кв.м. 

Причина виникнення пожежі встановлюється.


Во Львове во время пожара в подвале девятиэтажки на улице Шевченко пострадали два человека. Об этом сообщает пресс-служба Госслужбы по чрезвычайным ситуациям во Львовской области.

27 января в 22:03 к спасателям поступило сообщение о пожаре в г. Львове на ул. Шевченко, 376 в подвале девятиэтажного жилого дома.

В результате пожара травмирован мужчина, 1965 года рождения, который с признаками отравления продуктами горения госпитализирован в Львовскую областную клиническую больницу. Также получил ожоги III степени человек, 1975 года рождения, в тяжелом состоянии он госпитализирован в коммунальную городскую клиническую больницу.

Пожар локализован в 22:45, ликвидирован в 22:49 в составе 2-х звеньев газодымозащитной службы. Огнем уничтожен мусор на площади 10 кв.м.

Причина возникновения пожара устанавливается.