пожар, дачаУ Пустомитівському районі внаслідок пожежі постраждав чоловік. Про це повідомляє прес-служба ДСНС України у Львівській області.

26 серпня о 22:56 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в с. Солонка Пустомитівського району на території дачного кооперативу в цегляному двохповерховому житловому будинку розміром  49 м. кв.

Вогнеборцям вдалось локалізувати пожежу о 23:55 та повністю ліквідувати о 00:19. Внаслідок пожежі отримав опіки полум’ям 2А-2Б ступеня обох верхніх кінцівок, обличчя та правої гомілки чоловік власниці 1983 року народження, якого госпіталізовано в комунальну 8-му міську лікарню м. Львова.

Було задіяно 12 рятувальників та 3 одиниці спецтехніки.

Обставини події з'ясовують правоохоронці.


В Пустомытовском районе в результате пожара пострадал мужчина. Об этом сообщает пресс-служба ГСЧС Украины во Львовской области.

26 августа в 22:56 к спасателям поступило сообщение о пожаре в с. Солонка Пустомытовского района на территории дачного кооператива в кирпичном двухэтажном жилом доме размером 49 м. кв.

Пожарным удалось локализовать пожар в 23:55 и полностью ликвидировать в 00:19. В результате пожара получил ожоги 2А-2Б степени обеих верхних конечностей, лица и правой голени муж владелицы 1983 года рождения, который госпитализирован в коммунальную 8-ю городскую больницу г. Львова.

Было задействовано 12 спасателей и 3 единицы спецтехники.

Обстоятельства происшествия выясняют правоохранители.