Дыминский, ДТП, охранник, следствие, ГеращенкоОхоронцеві львівського бізнесмена Петра Димінського, який стверджував, що саме він був за кермом Mercedes в момент смертельного ДТП, можуть бути пред’явлені звинувачення в приховуванні злочину. Про це заявив радник глави МВС Антон Геращенко в коментарі телеканалу “112 Україна”, передає "Українська правда". 

“43-річний охоронець приїхав пізніше на місце аварії і фактично є сам зловмисником, оскільки він сприяє приховуванню злочину. Я думаю, йому будуть пред’явлені звинувачення в приховуванні злочину”, – сказав Геращенко.

Крім того, за словами нардепа, аналогічні звинувачення можуть бути пред’явлені ще трьом охоронцям Димінського, які перебували в джипі Lexus, що супроводжував Mercedes, який влаштував ДТП, оскільки вони “прекрасно знають, хто насправді був за кермом автомобіля Mercedes".

Радник міністра наголосив, що на сьогоднішній день Димінський не співпрацює зі слідством, і він досі не повернувся в Україну.

“Ми очікуємо на днях результату ДНК з подушки, яка розкрилася в автомобілі “Мерседес” після цієї трагедії. На подушці залишилися біологічні сліди водія – слиз, кров і т.д., на підставі цих біологічних слідів буде встановлений факт того, хто реально перебував за кермом” , – сказав він, підтвердивши, що це можна з’ясувати без участі самого Димінського.

Як відомо, ДТП за участю автомобіля Димінського сталася 18 серпня на трасі М10 Львів-Краковець у селі Ямельня, Яворівського району близько 15:10.


Охраннику львовского бизнесмена Петра Дыминского, который утверждал, что именно он был за рулем Mercedes в момент смертельного ДТП, могут быть предъявлены обвинения в сокрытии преступления. Об этом заявил советник главы МВД Антон Геращенко в комментарии телеканалу "112 Украина", передает "Украинская правда". 

"43-летний охранник приехал позже на место аварии и фактически является сам злоумышленником, поскольку он способствует сокрытию преступления. Я думаю, ему будут предъявлены обвинения в сокрытии преступления", - сказал Геращенко.

Кроме того, по словам нардепа, аналогичные обвинения могут быть предъявлены еще трем охранникам Дыминского, которые находились в джипе Lexus, сопровождал Mercedes, устроившего ДТП, поскольку они "прекрасно знают, кто на самом деле был за рулем автомобиля Mercedes".

Советник министра отметил, что на сегодняшний день Дыминский не сотрудничает со следствием, и он до сих пор не вернулся в Украину.

"Мы ожидаем на днях результата ДНК из подушки, которая раскрылась в автомобиле" Мерседес "после этой трагедии. На подушке остались биологические следы водителя - слизь, кровь и т.д., на основании этих биологических следов будет установлен факт того, кто реально находился за рулем ", - сказал он, подтвердив, что это можно выяснить без участия самого Дыминского.

Как известно, ДТП с участием автомобиля Дыминского произошла 18 августа на трассе М10 Львов-Краковец в селе Ямельня, Яворивского района около 15:10.