пожар, домУ Бродівському районі під час гасіння пожежі у приватному житловому будинку місцеві жителі виявили тіло його власника. Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації.

Пожежа сталася 26 квітня о 13:30 у с. Підкамінь Бродівського району на вул. Т. Шевченка у приватному дерев’яному житловому будинку. Пожежу ліквідовували місцеві жителі. На місці події виявлено тіло власника будинку, 1968 року народження. Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 2 м2.  Обставини події встановлюються.


В Бродовском районе во время тушения пожара в частном жилом доме местные жители обнаружили тело его владельца. Об этом сообщает Департамент по вопросам гражданской защиты Львовской облгосадминистрации.

Пожар произошел 26 апреля в 13:30 в с. Подкамень Бродовского района на ул. Т. Шевченко в частном деревянном жилом доме. Пожар ликвидировали местные жители. На месте происшествия обнаружено тело хозяина дома, 1968 года рождения. Огнем уничтожены вещи домашнего обихода на площади 2 м2. Обстоятельства происшествия устанавливаются.