ДТП, полицейский, МаздаНа Львівщині нетверезий водій Mazda скоїв наїзд на поліцейського та намагався втекти з місця подіі. Правоохоронець у реанімації. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталась 26 квітня близько 22.00 на автодорозі Київ - Чоп у селі Добряни Стрийського району на стаціонарному посту "Плай".

Водій автомобіля Mazda CX-5, 52-річний мешканець Івано-Франківської області, на освітлюваному пішохідному переході скоїв наїзд на 21-річного правоохоронця, капрала поліції, працівника Управління патрульної поліції у Львівській області, котрий ніс службу на посту. З травмами різної важкості його було госпіталізовано у реанімаційне відділення Стрийської центральної районної лікарні.

Скоївши наїзд, водій намагався втекти, проте поліцейські затримали його. На місці події працювала слідчо-оперативна група. Під час перевірки у водія Mazda виявлено 1,5 проміле алкоголю у крові. Наразі правоохоронці встановлюють обставини події, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.


На Львовщине нетрезвый водитель Mazda совершил наезд на полицейского и пытался скрыться с места происшествия. Милиционер в реанимации. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Дорожно-транспортное происшествие произошло 26 апреля около 22.00 на автодороге Киев - Чоп в селе Добряны Стрыйского района на стационарном посту "Плай".

Водитель автомобиля Mazda CX-5, 52-летний житель Ивано-Франковской области, на освещаемом пешеходном переходе совершил наезд на 21-летнего милиционера, капрала полиции, сотрудника Управления патрульной полиции во Львовской области, который нес службу на посту. С травмами различной тяжести был госпитализирован в реанимационное отделение Стрыйской центральной районной больницы.

Совершив наезд, водитель пытался скрыться, однако полицейские задержали его. На месте происшествия работала следственно-оперативная группа. Во время проверки у водителя Mazda обнаружено 1,5 промилле алкоголя в крови. Сейчас правоохранители устанавливают обстоятельства происшествия, решается вопрос об открытии уголовного производства.