труп, лестницаУ Львові, на вулиці Йосипа Сліпого, 31а загинув 83-річний власник квартири. Про це повідомляє прес-служба Держслужби з надзвичайних ситуацій у Львівській області.

27 лютого о 00:56 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення, що у м. Львові на вул. Й.Сліпого, 31а в квартирі на другому поверсі чотирьохповерхового житлового будинку зачинився та тривалий час не відкриває двері власник 1934 року народження.

Рятувальники 1 ДПРЧ м. Львова за допомогою драбини-палки та пожежної сокири забезпечили доступ працівникам поліції та родичам до квартири. В квартирі виявлено тіло власника.

Обставини встановлюють фахівці правоохоронних органів.


Во Львове, на улице Иосифа Слепого, 31а погиб 83-летний владелец квартиры. Об этом сообщает пресс-служба Госслужбы по чрезвычайным ситуациям во Львовской области.

27 февраля в 00:56 в Службу спасения "101" поступило сообщение, что в г. Львове на ул. И.Слипого, 31а в квартире на втором этаже четырехэтажного жилого дома закрылся и долго не открывает дверь владелец 1934 года рождения.

Спасатели 1 ДПРЧ м. Львова с помощью лестницы-палки и пожарного топора обеспечили доступ работникам полиции и родственникам в квартиру. В квартире обнаружено тело владельца.

Обстоятельства устанавливают специалисты правоохранительных органов.