пожар, лифтУ Львові внаслідок пожежі в ліфтовій шахті з будинку виведено 3 людей. Про це повідомляє прес-служба Держслужби з надзвичайних ситуацій у Львівській області.

26 лютого о 23:38 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові на вул. Шафарика, 14. Пожежа виникла в ліфтовій шахті дев’ятиповерхового житлового будинку. На місце події було направлені пожежно-рятувальні відділення м. Львова. З метою гарантування безпеки мешканцям будинку на вулицю було виведено 3 особи.

Пожежу локалізували о 23:55 та ліквідували о 23:56. Вогнем знищено сміття на площі 3 кв.м. До ліквідації займання залучалось 2 одиниці спецтехніки та 8 чоловік особового складу.

Причина виникнення займання встановлюється. Внаслідок події ніхто не постраждав.


Во Львове в результате пожара в лифтовой шахте из дома выведено 3 человека. Об этом сообщает пресс-служба Госслужбы по чрезвычайным ситуациям во Львовской области.

26 февраля в 23:38 в Службу спасения "101" поступило сообщение о пожаре в г. Львове на ул. Шафарик, 14. Пожар возник в лифтовой шахте девятиэтажного жилого дома. На место происшествия были направлены пожарно-спасательные отделения г. Львов. С целью обеспечения безопасности жителям дома на улицу были выведены 3 человека.

Пожар локализован в 23:55 и ликвидирован в 23:56. Огнем уничтожен мусор на площади 3 кв.м. К ликвидации пожара привлекалось 2 единицы спецтехники и 8 человек личного состава.

Причина возникновения пожара устанавливается. В результате происшествия никто не пострадал.